Janne Kaijärvi vauhdittamaan Soneran viestinnän uudistusta

Sonera vahvistaa viestintäänsä tarttuakseen nopeasti digitalisoituvan ja uudistuvan mediaympäristön avaamiin mahdollisuuksiin. Janne Kaijärvi on nimitetty Soneran ulkoisen viestinnän kehittämisestä vastaavaksi Senior Advisoriksi 12.10.2015 alkaen.

Janne Kaijärvi, 50, on tehnyt monipuolisen uran mediamaailmassa ja siirtyy Soneralle kaupunkilehti Turkulaisen päätoimittajan tehtävästä. Hän on toiminut aiemmin muun muassa Metro- ja Länsiväylä -lehtien päätoimittajana, Sanoma Finlandin digitaalisen kehityksen ohjausryhmässä, valtakunnallisen, median digitalisaatiota tutkivan Next Media -hankkeen johtoryhmässä ja sen osana kansainvälisen e-paperi-pilottihankkeen mediavastaavana.

”Janne liittyy viestintätiimiimme kokeneena median ammattilaisena tehtävänään vauhdittaa Soneran evoluutiota uuden sukupolven teknologiayhtiöksi. Haluamme hyödyntää rohkeasti digitalisaation mediaympäristössä synnyttämiä uusia mahdollisuuksia ja Janne tuo tähän vahvaa osaamista”, Soneran viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Tatu Tuominen sanoo.

Mediasisältöjen tuottaminen, jakelu ja kuluttaminen muuttuvat historiallisen nopeasti. Tämä avaa myös muille kuin perinteisille mediatoimijoille uusia näkymiä, joihin tarttumisesta maailmalla on lukuisia loistavia esimerkkejä. Huimaa vauhtia muokkautuva ekosysteemi rakentuu verkostoille ja kiinnostaville sisällöille, ja tässä operaattoreilla on luonteva laajentumisen paikka”, Janne Kaijärvi viitoittaa. Hänen mukaansa Soneralla on mainiot edellytykset kehittyä uuden ajan teknologia- ja mediayhtiöksi.

”Soneran uusi datakeskus ja esineiden internetin ympärille kehitettävät palvelut ovat erinomaisia esimerkkejä edistyksellisistä ratkaisuista. On hienoa päästä 3 000 ammattilaisen joukkoon rakentamaan uudenlaisia palveluja ja sisältöjä”, Kaijärvi iloitsee.

Janne Kaijärvi vastaa osaltaan myös yhtiön mediasuhteiden kehittämisestä ja ylläpidosta. Hän raportoi viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Tatu Tuomiselle.

Lisätietoja:

Tatu Tuominen, viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja
Puh. 040 302 4020, tatu.tuominen@teliasonera.com

Janne Kaijärvi, Senior Advisor, External Communications
Puh. 040 302 3662, janne.kaijarvi@teliasonera.com