AinaCom-kauppa saatettu päätökseen – AinaComille ja Data-Infolle uudet toimitusjohtajat

2018-12-04 - Avainsanat

Telia on ostanut ICT-palveluita yritysasiakkaille tarjoavan AinaCom Oy:n. Kauppa on saatettu päätökseen 3.12.2018. Kimmo Sulin on nimitetty AinaCom Oy:n ja sen tytäryhtiön AinaPay Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Samalla Data-Infon toimitusjohtajana aloittaa Markus Kalalahti.

AinaCom Oy jatkaa kaupan päätöksen jälkeen käynnistyvässä siirtymävaiheessa toimintaansa Telian tytäryhtiönä. Kauppa vahvistaa Telia Finlandin asemaa johtavana valtakunnallisten ICT-palveluiden tarjoajana, ja tarjoaa AinaComin asiakkaille entistä laajemmat ICT-palvelut.

Kimmo Sulin on toiminut Data-Infon toimitusjohtajana vuoden 2017 alusta. Hänen vastuullaan on myös jatkossa Telia Finlandin suurasiakasmyynti. Kimmo Sulin on työskennellyt Telialla eri tehtävissä yritysliiketoiminnan asiakasrajapinnassa vuodesta 1996. AinaComin toimitusjohtajana toiminut Tomi Saario jättää tehtävänsä yhteisen sopimuksen mukaisesti.

”Haluamme tuoda asiakkaille Telian laajan ICT-palveluiden valikoiman ja varmistaa siirtymävaiheessa AinaComin tuloksellisen johtamisen. Suurasiakkaiden myynnistä jatkossakin vastaavalla Kimmo Sulinilla on pitkä ja menestyksekäs kokemus yritysliiketoiminnan johtamisesta, ja hänen innostava ja henkilökeskeinen otteensa antaa vahvan pohjan AinaComin menestymiselle”, sanoo Telia Finlandin yritysliiketoiminnan johtaja Jari Rapo.

Samassa yhteydessä Data-Infon toimitusjohtajana aloittaa Markus Kalalahti. Hän toimii myös Cygate Oy:n toimitusjohtajana.

AinaCom Oy tarjoaa yritysasiakkaille puhe-, mobiili-, verkko- ja IT-ratkaisuja yhteyksineen. Yhtiöllä on noin 60 työntekijää, ja sen liikevaihto vuonna 2017 oli 15,5 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:

Telia Finland, viestintä, p. 02040 54000

Johtaja Tommi Mattila, Networking and Communications Services, puh. 040 302 1122
Telia Finland

KuviaLiitteet

Kuvia