Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Luurinmetsästyspäivät

Jahti on nyt tauolla, mutta Luurinmetsästys voi alkaa milloin vaan. Pysy kuulolla ja ole valmiina tarttumaan tarjouksiin.

Laitteita huippuhinnoin

Perinteisillä Luurinmetsästyspäivillä shoppailet tuotteita edullisesti. Ole valppaana ja nappaa haluamasi puhelin, läppäri, tabletti, telkkari tai muu kampanjatuote huokeaan hintaan. Luvassa on niin koko kampanjan kestäviä kuin päiväkohtaisia tarjouksia.

Viime Luurinmetsästyspäivillä jahdattiin mm. isoja TV-saaliita. Erityisesti Samsung, Sony ja LG olivat metsästäjien tähtäimissä. Apple ja Acer houkuttelivat saalistamaan kevyitä ja vikkeliä läppäreitä. Nokia ja Huawei tarjosivat parhaat tarjoukset puhelimista.

Jahtia odotellessasi, tsekkaa myös esports-ammattilaisten suositukset pelaamiseen.

Tutustu tuotteisiimme

Liiga, laajakaista ja Telia TV 39,90 €/kk

Liigan paras katselukokemus, huippunopea laajakaista ja Telia TV nyt edulliseen pakettihintaan.

Pyydystä tarjoukset ensimmäisenä

Tiesitkö, että asiakkaanamme pääset käsiksi Luurinmetsästyspäivien mehevimpiin tarjouksiin jo ennen muita? Tsekkaa, että markkinointilupasi on kytketty päälle, jotta saat jatkossa tiedon sinulle kuuluvista asiakaseduista suoraan sähköpostiisi.