Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Luurinmetsästyspäivät tulossa

Oletko valmis tarjousjahtiin? Julkaisemme tarjoukset torstaina 23.5. – viritä tähtäimesi ja poimi parhaat saaliit päältä pois! Ennakkotarjoukset asiakkaillemme löydät jo nyt Minun Telia -sovelluksesta.

Luurinmetsästyspäivät alkavat 23.5.

Luurinmetsästyspäivillä shoppailet tuotteita edullisesti. Ole valppaana ja nappaa haluamasi puhelin, läppäri, tabletti, telkkari tai muu kampanjatuote huokeaan hintaan. Luvassa on niin koko kampanjan kestäviä kuin päiväkohtaisia tarjouksia.

Viime Luurinmetsästyspäivillä huippusaaliita tarjosi mm. Samsung, jonka laajasta valikoimasta metsästäjien tähtäimissä olivat mm. TV:t, puhelimet, tabletit ja älykellot. Sony houkutteli saalistamaan laadukkaita kuulokkeita sekä Apple ja Acer kevyitä ja vikkeliä läppäreitä. Nokia ja Huawei tarjosivat puolestaan parhaat tarjoukset puhelimista. Esports-harrastajat saattoivat löytää loistavia pelivälineitä mm. Lenovon tuotevalikoimasta.

Tsekkaa myös ajankohtaiset tarjouksemme sekä esports-ammattilaisten suositukset pelaamiseen.

 

Etuile tarjousmetsälle

Jos olet jo asiakkaamme lataa jahdin alkua odotellessa Minun Telia -sovellus. Löydät sieltä ennakkotarjoukset. Tarjoukset ovat voimassa 21.–22.5. tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

 

Pyydystä tarjoukset ensimmäisenä

Varmista, että saat tiedon tarjouksista jo ennen muita. Tilaa uutiskirje tai jos olet jo asiakkaamme, kytke markkinointilupasi päälle, jotta saat tiedon asiakaseduista suoraan sähköpostiisi.