Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Luurinmetsästyspäivät

Jahti on nyt tauolla, mutta Luurinmetsästys voi alkaa milloin vain. Pysy kuulolla ja ole valmiina tarttumaan tarjouksiin.

Laitteita huippuhinnoin

Perinteisillä Luurinmetsästyspäivillä shoppailet tuotteita edullisesti. Ole valppaana ja nappaa haluamasi puhelin, läppäri, tabletti, telkkari tai muu kampanjatuote huokeaan hintaan. Luvassa on niin koko kampanjan kestäviä kuin päiväkohtaisia tarjouksia.

Viime Luurinmetsästyspäivillä huippusaaliita tarjosi mm. Samsung, jonka laajasta valikoimasta metsästäjien tähtäimissä olivat mm. TV:t, puhelimet, tabletit ja älykellot. Sony houkutteli saalistamaan laadukkaita kuulokkeita sekä Apple ja ja Lenovo kevyitä ja vikkeliä läppäreitä. Nokia ja Huawei tarjosivat puolestaan parhaat tarjoukset puhelimista. Esports-harrastajat saattoivat löytää loistavia pelivälineitä mm. Acerin ja HP:n tuotevalikoimasta.

Seuraavaa jahtia odotellessasi, tsekkaa muut ajankohtaiset tarjouksemme sekä esports-ammattilaisten suositukset pelaamiseen.

Muut tarjoukset

Pyydystä tarjoukset ensimmäisenä

Varmista, että saat tiedon tarjouksista jo ennen muita. Tilaa uutiskirje tai jos olet jo asiakkaamme, kytke markkinointilupasi päälle, jotta saat tiedon asiakaseduista suoraan sähköpostiisi.