Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Luurinmetsästyspäivät

Jahti on nyt tauolla, mutta Luurinmetsästys voi alkaa milloin vain. Pysy kuulolla ja ole valmiina tarttumaan tarjouksiin.

Laitteita huippuhinnoin

Perinteisillä Luurinmetsästyspäivillä shoppailet tuotteita edullisesti. Ole valppaana ja nappaa haluamasi puhelin, läppäri, tabletti, telkkari tai muu kampanjatuote huokeaan hintaan. Luvassa on niin koko kampanjan kestäviä kuin päiväkohtaisia tarjouksia.

Viime Luurinmetsästyspäivillä huippusaaliita tarjosi mm. Samsung, jonka laajasta valikoimasta metsästäjien tähtäimissä olivat mm. TV:t, puhelimet, tabletit ja älykellot. Sony houkutteli saalistamaan laadukkaita kuulokkeita sekä Apple ja Acer kevyitä ja vikkeliä läppäreitä. Nokia ja Huawei tarjosivat puolestaan parhaat tarjoukset puhelimista. Esports-harrastajat saattoivat löytää loistavia pelivälineitä mm. Lenovon tuotevalikoimasta.

Seuraavaa jahtia odotellessasi, tsekkaa muut ajankohtaiset tarjouksemme sekä esports-ammattilaisten suositukset pelaamiseen.

Muut tarjoukset

Liiga All stars

All Stars -passilla liiga, KHL ja NHL

All Stars -passilla näet kaikki Liiga-pelit sekä NHL:n ja KHL:n tärkeimmät ottelut – myös Jokereiden kaikki ottelut.

Hinta 29,90 €/kk. Edellyttää 12 kk määräaikaista sopimusta, kokonaishinta 358,80 €.

Tutustu

Pyydystä tarjoukset ensimmäisenä

Tiesitkö, että asiakkaanamme pääset käsiksi Luurinmetsästyspäivien mehevimpiin tarjouksiin jo ennen muita? Tsekkaa, että markkinointilupasi on kytketty päälle, jotta saat jatkossa tiedon sinulle kuuluvista asiakaseduista suoraan sähköpostiisi.