Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Liiga-kausi huipentui, onnea HPK!

Liiga-kausi 2018–2019 huipentui jännittävään 7. finaaliin. Kiitos kaudesta!
Liiga alk. 19,90 €//kk
Liiga- ja Joukkuepassin tilaajana näet elokuussa televisioitavat preseason-pelit maksutta. Passien hinnat kesätauon ajan 0 €/kk.
 
Tilaa
Liiga Suomen mestari 2018–2019 HPK

Kohti kautta 2019–2020

Katso Preseason-pelejä maksutta

Kun tilaat Liiga- tai Joukkue-passin ennen kesäkuuta, näet Liigan elokuussa televisioitavat preseason-pelit maksutta (norm. 14,90 €). Liiga- ja Joukkuepassin hinta on automaattisesti 0 €/kk niiltä kuukausilta, jolloin pelejä ei pelata.

Kaikki Liiga-paketit toimivat minkä tahansa operaattorin liittymällä. Paketteja voi katsoa TV:stä, puhelimesta, tabletista tai tietokoneelta. Telia TV sovelluksella katsot ottelut suorana missä ja milloin vain.

Toimi näin:

Muut tavat katsoa

Suosituimmat Liiga-paketit

SaiPa-passi

Katso SaiPan kaikki pelit. Maksat vain pelikuukausilta. Ei määräaikaisuutta.
19,90 €/kk
Kun SaiPan pelit loppuvat, hinta 0 €/kk.

Liiga-passi

Kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Maksat vain pelikuukausilta. Ei määräaikaisuutta - kokeile vaikka kuukausi kerrallaan.
24,90 €/kk
Kesätauon ajan 0 €/kk
Toimii millä tahansa liittymällä, operaattorista riippumatta. Saatavilla puhelimelle, tabletille, tietokoneelle ja TV:lle.

Pelipassi

Voit ostaa vaikka vain yhden Liiga-pelin kerrallaan. Pystytä kotistudio hetkessä, ja nauti haluamistasi peleistä vailla sitoumusta.
13,90 €/peli
Yhden playoffs-pelin hinta
Toimii millä tahansa liittymällä, operaattorista riippumatta. Saatavilla puhelimelle, tabletille, tietokoneelle ja TV:lle.

Liiga-passi + C More Sport

Vain 15 € lisää Liiga-passin hintaan ja saat kaikkien Liiga-pelien lisäksi paljon muutakin huippu-urheilua: mm. F1, jalkapallon Mestarien liiga, MM-lätkä sekä jääkiekon SHL ja CHL.
39,90 €/kk
12 kk määräaikainen sopimus, yht. 478,80 €
Toimii millä tahansa liittymällä, operaattorista riippumatta. Saatavilla puhelimelle, tabletille, tietokoneelle ja TV:lle.

MM-jääkiekko C Morella

C More näyttää kaikki jääkiekon MM-kisojen 64 ottelua ilman katkoja, pääselostajana Antero Mertaranta. Otteluiden lisäksi katsottavissa kaikki ennakkostudiot, analyysit, huippuhetket, MM-kisauutiset ja taustatarinat.

Tutustu ja tilaa

yksinoikeudella telia tv:sSä

Liiga-ottelut näet yksinoikeudella vain Telia TV:stä: puhelimesta, tabletilta ja tietokoneelta Telia TV sovelluksella tai isolta ruudulta Telia TV digiboksilla ja kaapelikortilla.

Osta vain oman joukkueesi pelit

Liiga-tuotevalikoimamme on tehty yhdessä asiakkaidemme kanssa, ja siksi voit hankkia vaikka vain oman suosikkijoukkueesi pelit. Joukkuepassilla näet kaikki koti- ja vierasottelut suorana tai jälkikäteen tallenteena.

Kaikkien operaattoreiden liittymillä

Telia TV toimii millä tahansa laitteella ja mikä parasta, kaikkien suomalaisten operaattorien liittymillä. Telia TV sovelluksella katsot Liiga-ottelut suorana missä ja milloin vain, myös EU-maissa reissatessasi.