Uutuus: C More Hockey

Näe kaikki Liiga-pelit, MM-jääkiekko, CHL, SHL ja paljon muuta. Nyt asiakasetuna 24,95 €/kk Telian liittymäasiakkaille.

Liiga-kausi on käynnissä

Liiga-kausi 2020-2021 pyörähti käyntiin 1. lokakuuta, joten varmista paikkasi kaudelle nyt! Telia Liigapassilla tai Liigan sisältävällä yhdistelmäpaketilla näet suorat Liiga-ottelut sekä uudistuvat oheisohjelmat Telia TV:stä kuten ennenkin. 

UutTA telian liittymäasiakkaille

Liiga-kauden alun kunniaksi Telian liittymäasiakkaille on asiakasetuna tarjolla etuhintaan C Moren suoratoistopalveluun uudet tuotteet C More Hockey- ja C More Total+, joka sisältävät Telia Liigapassin lisäksi myös muuta kiekkoa ja urheilua sekä C Moren viihdesisällöt. Tutustu ja tilaa

Liiga C Moren suoratoistopalvelussa

Kun sinulla on meiltä liittymä, saat tilattua C Moren suoratoistopalvelusta tuotteita, joita et saa muualta ja voit hyödyntää huippuedulliset asiakkaidemme etuhinnat.

C More Hockey
C More Hockey
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) sekä MM-jääkiekko, CHL ja SHL, Spengler Cup, C Moren sarjat, elokuvat ja lastenohjelmat.
Liittymäasiakkaan etu
C More Total+
C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) sekä MM-jääkiekko, CHL ja SHL, Spengler Cup, Formula 1, Mestarien liiga, La Liga, C Moren sarjat, elokuvat ja lastenohjelmat.
Liittymäasiakkaan etuhinta

Liiga Telia TV:ssä

Tilaa Liiga verkkokaupasta. Saat tilauksen jälkeen Telia TV -tunnukset puhelimeesi ja voit aloittaa katselun. Jos sinulla on jo Telia TV, näet paketin tilauksen jälkeen Telia TV -palvelussa.

Telia Liigapassi
Telia Liigapassi
Kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Maksat vain pelikuukausilta.
Telia Liigapassi + V sport jääkiekko
Telia Liigapassi + V sport jääkiekko
Kaikki Liiga-pelit ja Viasatin jääkiekkokanavien NHL- ja KHL-ottelut – myös kaikki Jokereiden pelit.
Liittymäasiakkaan etuhinta
Telia Liigapassi + C More Sport + V sport
Telia Liigapassi + C More Sport + V sport
Kaikki Liiga-ottelut, NHL, KHL, Mestarien liiga, F1 sekä paljon muuta huippu-urheilua.
Etuhinta

Usein kysytyt kysymykset Liigasta

Telia TV
Miten Liiga laskutetaan?

Telia TV digiboksille ja sovellukseen tilatuissa Liiga-paketeissa laskutus tapahtuu jälkikäteen valitsemallasi laskutustavalla. Kaapelikortille tilatuissa paketeissa laskutus tapahtuu etukäteen. Laskutusjaksot eivät aina noudata kalenterikuukausia, vaan laskulla eritellään mitä ajanjaksoa kukin veloitus koskee. 

Mikäli irtisanot toistaiseksi voimassa olevan tilauksen, kanavapakettisi tilaus päättyy välittömästi. Mikäli olet tilannut tuotteen määräaikaisella sopimuksella, voit lopettaa tilauksen vasta määräaikaisen sopimuskauden jälkeen. Irtisanomisesta voi toki ilmoittaa määräaikaisen sopimuksen aikana esimerkiksi siten, että tilaus loppuu määräaikaisen tilausjakson loputtua.

Telia Joukkue- ja Liigapassi

Telia Joukkuepassin ja Telia Liigapassin kuukausihinta on automaattisesti 0 €/kk niiltä kuukausilta, kun valitsemasi joukkue ei pelaa kauden aikana tai Liiga-pelejä ei enää pelata. 

Telia Joukkuepassi:
• Laskutus alkaa tilauspäivästä lähtien.
• Paketin hinta on automaattisesti 0 €/kk niiltä kuukausilta, jolloin oma joukkueesi ei enää pelaa. 
• Mikäli sinulla on voimassa oleva tilaus edelliseltä kaudelta, sen laskutus jatkuu normaalisti lokakuun alusta lähtien. 

Jos joukkueesi tie päättyy runkosarjaan, tilaamasi Telia Joukkuepassin laskutus päättyy maaliskuun 2021 loppuun. Huomioithan, että tässä tapauksessa maaliskuun lasku voi jakautua kahdelle eri laskulle, koska laskutuskausi ei välttämättä noudata kalenterikuukausia.

Telia Liigapassi:
• Laskutus alkaa tilauspäivästä lähtien.
• Paketin hinta on automaattisesti 0 €/kk niiltä kuukausilta, jolloin Liiga-pelejä ei pelata. 
• Mikäli sinulla on voimassa oleva tilaus edelliseltä kaudelta, sen laskutus jatkuu normaalisti lokakuun alusta lähtien.

Yhdistelmäpaketit

Liiga-yhdistelmäpakettien (esim. Laajakaista + Telia TV + Liiga tai Telia Liigapassi + C More Sport) kuukausihinta on pääsääntöisesti sama ympäri vuoden.

Telia Liigapassi + V sport jääkiekko:
• Laskutus alkaa tilauspäivästä lähtien.

Telia Liigapassi + HBO Nordic:
• Laskutus alkaa tilauspäivästä lähtien.
• Paketin hinta on 10,95 €/kk niiltä kuukausilta, jolloin Liiga-pelejä ei pelata.

Muut Liiga-paketit:
• Laskutus alkaa tilauspäivästä lähtien.
• Paketin hinta niiltä kuukausilta, jolloin Liiga-pelejä ei pelata, vaihtelee paketista riippuen. Hinnan voi tarkistaa erikseen tuotteen hintatiedoista.

Lisätietoja saat tarvittaessa asiakaspalvelustamme

Millä laitteella voin katsoa Liigaa?
 • Tietokoneella / läppärillä
 • Puhelimella 
 • Tabletilla
 • Televisiosta

Tuetut käyttöjärjestelmät ja selaimet:

 • Mac, PC
 • iOS, Android
 • Chromecast, Apple TV
 • Chrome, Edge, Internet Explorer

Liigan katsominen televisiosta vaatii lisämaksullisen Telia TV digiboksin tilaamisen tai Telia TV kaapelikortin. Liigan peilaaminen TV:n ruudulle on myös mahdollista Chromecastin tai Apple TV:n avulla, joskin parhaan kuvanlaadun ja toimintavarmuuden tuo Telia TV digiboksi.

Montaako peliä voin katsoa samaan aikaan?

Telia TV sovelluksella voit katsoa kahta peliä samaan aikaan, kahdella eri laitteella. Samaan aikaan voit myös katsoa yhtä peliä digiboksilla tai kaapelikortilla.

Voinko katsella pelejä tietokoneella?

Kyllä! Liigaa voi katsoa suoraan selaimen kautta osoitteessa tv.telia.fi.

Palvelu toimii seuraavilla selaimilla: Microsoft Edge, Internet Explorer 11*, Mozilla Firefox, Google Chrome ja Opera.

*käyttöjärjestelmissä Windows 8.1. ja 10

Lue lisää tuetuista laitteista

Paljonko tilaus maksaa?

Valitse miten paljon Liigaa haluat:

 • Telia Liigapassi 27,90 €/kk
 • Telia Liigapassi UHD 29,90 €/kk
 • Yhdistelmäpassit alk. 29,90 €/kk

Valitse Telia TV -palvelu:

 • Telia TV sovellus 0 €/kk
 • Telia TV digiboksi 13,90 €/kk
 • Kaapelikortti Telian kaapeli-tv-talouksiin 4,50 €/kk

Kuukausihinta on Telia Liigapasseissa automaattisesti 0 €/kk niiltä kuukausilta, kun Liiga on kesätauolla. Liiga-yhdistelmäpakettien (esim. Telia Liigapassi + C More Sport) kuukausihinta on pääsääntöisesti sama ympäri vuoden. Lue lisää laskutuksesta

Kaikki Liiga-paketit ovat katsottavissa läppärillä, puhelimella tai tabletilla maksuttoman Telia TV sovelluksen kautta. Liiga-paketteja voi katsoa myös lisämaksusta suoraan telkkarin ruudulta Telia TV digiboksilla tai kaapelikortilla.

Lue lisää eri passeista

Miten voin irtisanoa Liiga-paketin?

1) Kirjaudu telia.fi:hin
2) Valitse Telia TV palvelu, johon olet tilannut Liiga-tuotteen
3) Valitse kyseinen kanavapaketti
4) Klikkaa "Poista palvelu"

Huom! Mikäli sinulla on käytössäsi Telia TV digiboksi tai kaapelikortti, irtisanominen onnistuu vain Telian asiakaspalvelun kautta. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä puhelimitse 020 690 400, chätin kautta tai vierailemalla Telia kaupassa. Voit jättää meille myös soittopyynnön

Liigavahti-sovellusta ei enää ole, mistä voin seurata Liigan maalikoosteita ja tuloksia?

Uusi Liiga-kausi tuo mukanaan uutta. Liigavahti-sovelluksen toiminta päättyy, mutta jatkossa voit seurata Liigan maalikoosteita, tuloksia ja paljon muuta osoitteessa mtvuutiset.fi/liiga

C Moren suoratoistopalvelu
Mitä tarkoittaa liittymäasiakas? Mistä tiedän olenko oikeutettu etuun?

Olet oikeutettu etuun, jos sinulla on tilattuna Yhteys puhelimeen-, Yhteys kotiin- tai Yhteys mukaan -liittymä.

Etu ei koske Prepaid-liittymiä, Telia DOT-liittymiä, yritysliittymiä tai Taloyhtiölaajakaistan perusnopeuksia.

Mitä jos minulla ei ole Telian liittymää?

Jos haluat saada mahtavan C More -edun käyttöösi, tilaa haluamasi puhelinliittymä, nettiliittymä tai mobiililaajakaistaliittymä verkkokaupastamme. Kun olet tehnyt liittymätilauksen, voit palata tänne sivulle tilaamaan haluamasi etukoodin. 

Huomioithan, etä etu ei koske Prepaid-liittymiä, Telia DOT-liittymiä, yritysliittymiä tai taloyhtiölaajakaistan perusnopeuksia.

Millä laitteella voin katsoa?

Voit katsoa C Moren suoratoistopalvelua puhelimella, tabletilla, tietokoneella ja useimmilla älytelevisioilla (Samsung Smart TV, LG:n Smart TV, Android TV:t) ja Apple TV:llä. Kuvan siirtäminen mobiililaitteesta isolle TV-ruudulle onnistuu mm. Chromecastilla tai AirPlaylla.

Mitä eroa on C Moren suoratoistopalvelulla ja Telia TV:llä?

C More -suoratoistopalvelu on C Moren tuottama palvelu, jossa voit katsoa C Moren tarjoamia urheilu- ja viihdesisältöjä. Monipuolista sarja-, elokuva- ja urheilutarjontaa voit katsella puhelimella, tabletilla, tietokoneella ja älytelevisioilla C More -sovelluksella tai selaimen kautta. Tutustu tarkemmin C More -suoratoistopalveluun 

Telia TV on Telian tarjoama palvelu, johon voi tilata C Moren kanavapakettien lisäksi myös muiden kanavayhtiöiden tarjoamia kanavapaketteja. Telia TV:n sisältöjä voi katsella puhelimella, tabletilla ja tietokoneella sekä lisämaksullisten laitteiden avulla myös digiboksilla tai kaapelikortilla. Tutustu tarkemmin Telia TV:seen

Mitä jos minulla on jo C Moren suoratoistopalvelu käytössä?

Ei hätää – Telian liittymäasiakkaana voit tilata etuhintaisen C More Hockey sekä C More Total+ tuotteen myös nykyiselle tilillesi. C Moren 2kk etujaksoon oikeuttava etukoodi on käytettävissä vain uusille C Moren tilaajille.

Tilasin etukoodin, miten saan sen käyttööni?

Kun olet tilannut etukoodin, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka sisältää koodin, jolla edun voi lunastaa. Etu lunastetaan osoitteessa www.cmore.fi/telia.

Minulla on jo C More -kanavapaketti tilattuna Telia TV:ssä, miten saan edun käyttööni?

Jos olet liittymäasiakkaamme, voit halutessasi vaihtaa nykyisen Telia TV kanavapakettitilauksesi C Moren suoratoistopalveluun ja hyödyntää edun. Mikäli tilaat etukoodilla C Moren suoratoistopalvelun, muistathan irtisanoa Telia TV:n kanavapaketin, jotta vältyt ylimääräisiltä laskuilta. 

Katso millä tahansa laitteella

Liiga-ottelut näet Telia TV:stä: puhelimesta, tabletilta ja tietokoneelta Telia TV sovelluksella tai isolta ruudulta Telia TV digiboksilla ja kaapelikortilla.

Osta vain oman joukkueesi pelit

Liiga-tuotevalikoimamme on tehty yhdessä asiakkaidemme kanssa, ja siksi voit hankkia vaikka vain oman suosikkijoukkueesi pelit. Telia Joukkuepassilla näet kaikki koti- ja vierasottelut suorana tai jälkikäteen tallenteena.

Kaikkien operaattoreiden liittymillä

Telia TV ja C Moren suoratoistopalvelu toimivat millä tahansa laitteella ja mikä parasta, kaikkien suomalaisten operaattorien liittymillä. Telia TV sovelluksella ja C Moren suoratoistopalvelulla katsot Liiga-ottelut suorana missä ja milloin vain, myös EU-maissa reissatessasi. 

Liigan yhdistelmäpaketit

 • Telia Liigapassi + V sport jääkiekko
 • Telia Liigapassi + HBO Nordic
 • Telia Liigapassi + C More Sport
 • Telia Liigapassi + C More Total
 • Telia Liigapassi + C More Sport + V sport

C More -kampanjan ehdot

C Moren tilaus jatkuu veloituksettoman tilausjakson jälkeen toistaiseksi voimassa olevana hintaan 12,95 €/kk tai hinnaston mukaisella hinnalla mikäli tilausta ei peruta. Etu koskee vain uusia C More -asiakkaita. Jos sinulla on jo C More tilattuna tai olet käyttänyt C Moren ilmaisen tutustumisjakson viimeisen vuoden aikana, kysy oma etusi asiakaspalvelusta.

C More -kanavapaketti sisältää

 • C Moren viihdekanavat: C More First, C More Stars, C More Hits, C More Series, SF-kanalen ja C More Juniori 
 • C More -ohjelmakirjaston
 • C Moren oman suoratoistopalvelun, jota voit käyttää Telia TV -tunnuksillasi.

C Moren viihdekanavilta ja ohjelmakirjastosta näet mm. pohjoismaisia rikossarjoja, Hollywood-leffoja ja suosittuja lastenohjelmia.

Saat käyttöösi Telia TV -tunnuksillasi myös C Moren oman suoratoistopalvelun ja sen viihdesisällöt. C More -suoratoistopalvelussa voit katsoa esimerkiksi C Moren kotimaisia alkuperäissarjoja, kuten Hotel Swan Helsinki, Onnela ja Roba. Lisäksi näet MTV3-, Sub- ja AVA-kanavien ohjelmia ilman katkoja ja monesta suosikkisarjasta jaksoja jo ennakkoon.

Etuja liittymäasiakkaalle

Kun sinulla on meiltä liittymä, voit hyödyntää huippuedulliset asiakkaidemme etuhinnat:

C More -suoratoistopalvelussa:
C More Hockey 24,95 €/kk
C More Total+ 29,95 €/kk
Tutustu ja tilaa 

Telia TV:ssä:
Telia Liigapassi + V sport jääkiekko 29,90 €/kk
Telia Liigapassi + C More Sport + V sport 39,90 €/kk
Tutustu ja tilaa

Tilaa uutiskirje ja voit voittaa 500 € lahjakortin