Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Katso Ari Vallin Show, Liigalive 360° ja muut studiolähetykset maksutta vuoden loppuun asti Telia TV sovelluksesta. Lue lisää

Tämän kauden Liiga-pelit vain Telialta

Kauden huippuhetket odottavat

alk. 19,90 €/kk
Telia TV:stä näet kauden kovimmat taklaukset ja kauneimmat maalit, olipa operaattorisi mikä hyvänsä.

Tilaa Liiga ja Telia TV

Liiga näkyy tästä kaudesta lähtien vain Telia TV -palvelussa. Voit katsoa Liigaa TV:stä, puhelimesta, tabletista tai tietokoneelta. Palvelu on saatavilla jokaiseen suomalaiseen liittymään, operaattorista riippumatta.

Joukkuepassi

Valitsemasi joukkueen kaikki pelit, niin kotona kuin vieraissa. Maksat vain pelikuukausilta. Ei määräaikaisuutta - kokeile vaikka kuukausi kerrallaan. Saatavilla puhelimelle, tabletille, tietokoneelle ja TV:lle.
19,90 €/kk
Kun joukkueen pelit loppuvat, hinta 0 €/kk.
Toimii millä tahansa liittymällä, operaattorista riippumatta.

Liiga-passi

Kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Maksat vain pelikuukausilta. Ei määräaikaisuutta - kokeile vaikka kuukausi kerrallaan. Saatavilla puhelimelle, tabletille, tietokoneelle ja TV:lle.
24,90 €/kk
Kesätauon ajan 0 €/kk
Toimii millä tahansa liittymällä, operaattorista riippumatta.

All Stars -passi

Kaikki Liiga-pelit sekä NHL:n ja KHL:n tärkeimmät ottelut – myös kaikki Jokereiden pelit. Ei määräaikaisuutta - kokeile vaikka kuukausi kerrallaan. Saatavilla puhelimelle, tabletille, tietokoneelle ja TV:lle.
34,90 €/kk
Toimii millä tahansa liittymällä, operaattorista riippumatta.

Muut paketit

Liiga TV 0 €

Katso Ari Vallin Show, Liigalive 360° ja muut studiolähetykset Liiga TV -kanavalta maksutta vuoden loppuun asti. Huom. pelien katsomiseen tarvitset Joukkuepassin, Liiga-passin tai All Stars -passin.
0,00
Toimii millä tahansa liittymällä, operaattorista riippumatta.

Liiga-passi + HBO Nordic

Kaikki Liiga-pelit sekä HBO Nordicin huippusarjat, kuten Game Of Thrones, Westworld ja Handmaid´s Tale. Ei määräaikaisuutta - kokeile vaikka kuukausi kerrallaan. Saatavilla puhelimelle, tabletille, tietokoneelle ja TV:lle.
29,90 €/kk
Liigan kesätauon ajan 9,95 €/kk.
Toimii millä tahansa liittymällä, operaattorista riippumatta.

Liiga-passi + C More Sport

Kaikki Liiga-pelit sekä paljon muuta huippu-urheilua: mm. MM-lätkä, F1 ja Mestarien liiga. Lisäksi näet C More Total -kanavat maksutta 31.10.2018–31.1.2019. Saatavilla puhelimelle, tabletille, tietokoneelle ja TV:lle.
39,90 €/kk
12 kk määräaikainen sopimus, yht. 478,80 €
Toimii millä tahansa liittymällä, operaattorista riippumatta.

Pelipassilla voit ostaa yhden pelin kerrallaan. Tutustu

Kysymyksiä ja vastauksia

Millä laitteella voin katsoa Liigaa?

Liigaa on mahdollista katsoa TV:stä, puhelimesta, tabletista tai vaikka omalta tietokoneelta. Liiga näkyy Telia TV digiboksilla, kaapelikortilla sekä Telia TV sovelluksen kautta.

Telia kaapelikortti: Telian kaapeli-TV-talouksiin.
Telia TV digiboksi: Saatavilla kaikkiin nettiyhteyksiin operaattorista riippumatta.
Telia TV sovellus: Saatavilla eri puhelinmalleille ja tableteille (Android ja iOS).
Apple TV: Airplayn avulla tai uusimpaan Apple TV -versioon ladattavalla Telia TV sovelluksella.
Chromecast: Telia TV sovelluksen kuva siirrettävissä kännykästä tai tabletista isolle ruudulle.
Tietokone: Toimii selaimella osoitteessa tv.telia.fi tai Windows 10 käyttöjärjestelmälle ladattavalla Telia TV sovelluksella. Katso tarkemmat suositukset ”Voinko katsella pelejä tietokoneella, kuten ennenkin?" -kysymyksen alta.

Lue lisää eri vaihtoehdoista

Mitä jos minulla ei ole Telian liittymää?

Telia TV sovellus ja digiboksi toimivat kaikkien operaattoreiden liittymillä.

Montaako peliä voin katsoa samaan aikaan?

Telia TV sovelluksella voit katsoa kahta matsia samaan aikaan, kahdella eri laitteella. Samaan aikaan voit myös katsoa yhtä matsia digiboksilla tai kaapelikortilla.

Voinko katsella pelejä tietokoneella, kuten ennenkin?

Kyllä onnistuu osoitteessa tv.telia.fi.

PC: Jos sinulla on Windows 10 -käyttöjärjestelmä, suositeltavinta on käyttää Microsoft Storesta ladattavaa Telia TV sovellusta. Selaimista suosittelemme käyttämään Internet Exploreria. Käyttö vaatii Silverlight-lisäosan lataamisen. Jos sinulla ei ole ladattuna lisäosaa, tv.telia.fi opastaa tämän latauksessa. Katsominen onnistuu myös Chromella, jos tietokoneessasi riittää suorituskyky.
MAC: suositeltava selain on Chrome.

Voinko vaihtaa Liiga-paketin kesken kauden toiseen Liiga-pakettiin?

Kaikki Liiga-paketit, joissa ei ole määräaikaisuutta, voi vaihtaa toiseen Liiga-pakettiin. Mikäli haluat päivittää esim. Joukkuepassin Liiga-passiin, päivitys tapahtuu automaattisesti kun tilaat Liiga-passin kirjautumalla telia.fi:hin. Mikäli päivität edullisempaan Liiga-pakettiin, niin sinun tulee ensin irtisanoa vanha paketti, jonka jälkeen voit tilata uuden paketin. Tämä käy kätevästi kirjautumalla telia.fi:hin. Huomioithan kuitenkin, että kanavapaketeissa on 30 vuorokauden minimitilausjakso.

Mistä saan apua Liigan ostamiseen?

Helpoiten apua saa telia.fi:stä löytyvästä Chatistä, soittamalla asiakaspalveluun puh. 020 690 400 (ma–pe 8–18, la 9–16.30) tai vierailemalla Telia Kaupassa.

Minulla on jo Telialta netti ja digiboksi. Saanko kanavat tähän?

Kyllä saat eli mitään uusia laitehankintoja ei tarvitse tehdä. Liigan tilaat helpoiten kirjautumalla telia.fi:hin.

Voinko aloittaa katsomisen alusta, vaikka ottelu olisi jo käynnissä?

Tämä onnistuu, jos sinulla on Telia TV digiboksi tai sovellus. Voit valita toistetaanko ottelu suoraan livetilassa vai aloitetaanko alusta.

Minulla on Telia TV digiboksi tai kaapeli-tv, miten saan Liigan näkymään kaikilla laitteillani?

Katso ohjeet

Liigavahti

Enemmän kuin teksti-tv

Liiga-kierroksen kaikki maalit, rangaistukset ja puhuttavimmat tilanteet näet heti tuoreeltaan Liigavahti-sovelluksesta. Kuvan ja äänen kera, jo pelin aikana.

Tutustu ja lataa

Liiga

Paras katselukokemus isolla ruudulla

Joukkuepassi, huippunopea kiinteä laajakaista ja Telia TV digiboksi nyt edulliseen yhteishintaan.

Tilaa

Liiga kuuluu faneille

Vihdoinkin fanitus palkitaan. Osallistumalla Viidenteen ketjuun sinulla on mahdollisuus päästä mukaan huikeisiin kuukausittaisiin fanipäiviin Jantan ja Seanin sekä Liiga-joukkueiden kanssa. Lisäksi luvassa on upeita yllätyksiä ja lätkäaiheisia tavarapalkintoja.

Lue lisää