Jukurit-ottelut Telia Liigapassilla

Tilaa C More Hockey liittymäasiakkaan etuhintaan 24,95 €/kk ja katso kaikki Jukurien Liiga-pelit C More -suoratoistopalvelussa.

Liiga, Formula 1 ja paljon muuta huippu-urheilua

C More Total+ sisältää kaikki C Moren urheilu- ja viihdesisällöt suoratoistopalvelussa. Tilaa nyt liittymäasiakkaan etuhintaan 29,95 €/kk.

kAIKKI jukurien PELIT Telia Liigapassilla

Älä missaa yhtäkään Jukurien peliä. Tilaa Telia Liigapassi, ja katso kaikki Jukurien pelit korkealaatuisina Liiga-lähetyksinä. Telia Liigapassilla näet kaikki Jukurien ja muidenkin Liiga-joukkueiden ottelut, ja maksat Liiga-lähetyksistä vain pelikuukausilta. Telia Liigapassin hinta on sinulle automaattisesti aina 0 €/kk niiltä kuukausilta, kun Liiga on kesätauolla. Katso suorana missä ja milloin vain läppärillä, puhelimella tai tabletilla.

LIIGA ETUHINTAAN TELIAN LIITTYMÄASIAKKAILLE

Liittymäasiakkaillemme on tarjolla etuhintaiset C Moren suoratoistopalvelussa katsottavissa olevat tuotteet C More Hockey ja C More Total+, jotka sisältävät Telia Liigapassin lisäksi myös paljon muuta huippukiekkoa, kuten jääkiekon MM-kisat ja CHL-ottelut, urheilua sekä C Moren viihdesisällöt. Tutustu C More -suoratoistopalveluun

Katso kaikki Jukurit-pelit suorana

C More Hockey
C More Hockey
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) sekä MM-jääkiekko, CHL ja SHL, Spengler Cup, C Moren sarjat, elokuvat ja lastenohjelmat.
Liittymäasiakkaan etuhinta
C More Total+
C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) sekä MM-jääkiekko, CHL ja SHL, Spengler Cup, Formula 1, Mestarien liiga, La Liga, C Moren sarjat, elokuvat ja lastenohjelmat.
Liittymäasiakkaan etuhinta
Telia Liigapassi
Telia Liigapassi
Kaikkien joukkueiden kaikki pelit. Maksat vain pelikuukausilta.
Katso muut Liigapassi-paketit
346-telia-liigapassi---v-sport-jaakiekko
Telia Liigapassi + V sport jääkiekko
Kaikki Liiga-pelit ja V sport -jääkiekkokanavien NHL- ja KHL-ottelut – myös kaikki Jokereiden pelit.
Liittymäasiakkaan etuhinta
347-telia-liigapassi---c-more-sport---v-sport
Telia Liigapassi + C More sport + V sport
Liiga, NHL, KHL, Mestarien liiga, F1 sekä paljon muuta huippu-urheilua.
Etuhinta
350-telia-liigapassi---hbo-nordic
Telia Liigapassi + HBO Nordic
Nauti jännittävistä Liiga-peleistä ja HBO Nordicin laatusarjoista.
350-telia-liigapassi---hbo-nordic
Telia Liigapassi + HBO Nordic
Nauti jännittävistä Liiga-peleistä ja HBO Nordicin laatusarjoista.
406-telia-liigapassi-uhd
Telia Liigapassi UHD
Kaikkien Liiga-joukkueiden kaikki pelit. Valitut pelit saatavilla myös huipputerävällä 4K Ultra HD -laadulla.

Kausi 2020–2021: Jukurit

Omaan sapluunaansa luottavan pikkukaupungin seuran kokoonpano ei liiasta tähtiloisteesta kimaltele, mutta päävalmentaja Marko Kauppinen luisteluttaa paikallisen Kalevankankaan jäähallin jäälle yritteliään ja yhteen hiileen puhaltavan haastajajoukkueen. 

Jukureista löytyy kiekollista taitoa ja Jesper Piitulaisen, Anssi Löfmanin ja Ville Leskisen kaltaiset runkopelaajat ovat jo todistaneet pystyvänsä tuloksentekoon liigatasolla. Maalia vartioi jo paljon liigakaukaloita nähnyt Sami Rajaniemi. Oman mausteensa kokonaisuuteen tuovat mielenkiintoiset ulkomaalaisvahvistukset Simon Stransky, Joachim Rodin ja Vitali Abramov, joilta Jukurit odottaa alkavalla kaudella paljon. 

Tutustu tämän kauden joukkueeseen

 

mikkelin jukurit

Moniin muihin jääkiekkoseuroihin verrattuna, vuonna 1970 perustettu Mikkelin Jukurit on suht nuorehko jääkiekkoseura. Jukurit on viihtynyt pitkään alemmilla sarjatasoilla, mutta nousi Liigaan kaudeksi 2016–2017, ja aloittaa kaudella 2020-2021 viidennen kautensa pääsarjassa. Pudotuspelikiekkoa Mikkelissä ei olla vielä liigatasolla päästy todistamaan, mutta Jukurien tavoitteena on tuoda tähän muutos.

Liigaa sarjatasoa alemmassa, jääkiekkoliiton mestaruussarjassa, Jukurit on jo niittänyt menestystä. Jääkiekkoliiton mestaruussarjasta Jukurit on korjannut kotiin seitsemän kultamitalia, neljä hopeamitalia sekä yhden pronssimitalin.

Miten Jukurit pärjää kaudella 2020–2021? Ajankohtaisen sarjatilanteen näet Liigan sarjataulukosta.