Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

AVAA ELOKUVIEN JA SARJOJEN MAAILMA

Mitä tekee huippunopealla netillä, jos ei ole mitä katsoa? Niin mekin ajattelimme. Siksi saat meiltä nyt molemmat: päivitä liittymäsi ja saat C Moren samassa paketissa. Säästä 155,40 €!
Liittymä ja C More 29,90 €/kk
Tutustu
Tutustu liittymään
Rajaton 300 M+ ja C More 29,90 €/kk 12 kk ajan

Päivitä liittymäsi uuteen: huippunopea 300 Mbit/s netti, elokuvat ja sarjat yhdessä. Saat nyt Rajaton 300 M+ -puhelinliittymän ja C More -kanavapaketin edulliseen yhteishintaan 29,90 €/kk 12 kuukauden ajan. Tuote on myynnissä rajoitetun ajan vain 31.3.2020 asti.

C More -kanavapaketti tarjoaa katsottavaksesi elokuvia, sarjoja ja lastenohjelmia Telia TV:ssä. Lisäksi saat käyttöösi C Moren oman suoratoistopalvelun. Lue lisää

Näin päivität liittymäsi näppärästi
  1. Kirjaudu sisään Telia-tunnuksella, mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksillasi
  2. Valitse "Liittymäni ja palveluni" -näkymästä liittymä, jonka haluat päivittää
  3. Valitse "Päivitä liittymä", valitse listasta Rajaton 300 M+ ja seuraa ohjeita
  4. Päivityksen jälkeen saat ohjeet C Moren lunastamiseen tekstiviestillä 7 vuorokauden kuluessa

Kysymyksiä ja vastauksia

Onko liittymä määräaikainen?

Kyllä, etuhintaisessa Rajaton 300 M+ -liittymässä on 12 kuukauden määräaikainen sopimus. Tämän jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana normaalilla hinnaston mukaisella hinnalla. Ilmoitamme aina erikseen, kun hintaetu on päättymässä.

Miten voin katsoa C More -kanavapaketin sisältöjä?

C More -kanavapaketin sisältöjä voit katsoa Telia TV -palvelusta maksuttomalla Telia TV sovelluksella, tietokoneen selaimella osoitteessa tv.telia.fi tai televisiosta lisämaksullisella Telia TV digiboksilla.

Mikäli sinulla on käytössäsi Telia TV digiboksi yhdistettynä Telian laajakaistaan, ota yhteys asiakaspalveluumme. C More -etua ei voi hyödyntää Telian kaapeli-TV:ssä.

Mitä ohjelmia C More -kanavapaketti näyttää?

C Moren viihdekanavilta ja ohjelmakirjastosta näet mm. pohjoismaisia rikossarjoja, Hollywood-leffoja ja suosittuja lastenohjelmia.

Saat käyttöösi Telia TV -tunnuksillasi myös C Moren oman suoratoistopalvelun ja sen viihdesisällöt. C More -suoratoistopalvelussa voit katsoa esimerkiksi C Moren kotimaisia alkuperäissarjoja, kuten Hotel Swan Helsinki, Onnela ja Roba. Lisäksi näet MTV3-, Sub- ja AVA-kanavien ohjelmia ilman katkoja ja monesta suosikkisarjasta jaksoja jo ennakkoon.

Mitä eroa on C More -kanavapaketilla ja C More -suoratoistopalvelulla?

C More -kanavapaketin voit tilata Telia TV -palveluun. Kanavapaketti sisältää viihdekanavat ja ohjelmakirjaston, joista näet mm. pohjoismaisia rikossarjoja, Hollywood-leffoja ja suosittuja lastenohjelmia.

C More -kanavapaketin tilaajana saat maksutta käyttöösi myös C Moren oman suoratoistopalvelun viihdesisällöt ja huikeasti lisää katsottavaa, kuten C Moren kotimaiset alkuperäissarjat. Palveluun kirjaudut Telia TV sovelluksen tunnuksillasi joko C More -sovelluksella tai osoitteessa cmore.fi.