Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste

2 hengen matka Game of Thrones -kuvauspaikoille Dubrovnikiin ja Splitiin

Arvonnan järjestäjä

Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 1.4.–3.5.2019. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Palkinnot

Palkintona arvotaan kahden (2) hengen matka Kroatiaan (Dubrovnik/Split) 7.–11.6.2019. Palkintoon sisältyvät meno–paluulennot, lentokenttäkuljetukset, hotellimajoitukset aamiaisine ja illallisineen sekä kuljetukset ja sisäänpääsymaksut retkikohteisiin. Palkinnon arvon on kolme tuhatta (3 000) euroa. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.

Matka alkaa Helsinki-Vantaan lentokentältä ja myös päättyy sinne. Osallistujilla tulee olla voimassa oleva passi ja matkavakuutus. Retkikohteiden maasto voi olla paikoitellen haastava.

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuu automaattisesti tilaamalla C More-kanavapaketin 1.4.–3.5.2019 välisenä aikana tai C More Total- tai Liiga-passi + C More Total -kanavapaketin 8.4.–3.5.2019 välisenä aikana. Kanavapakettitilaus tulee olla voimassa arvontapäivänä 6.5.2019.

Kanavapaketin voi tilata hyödyntämällä kaikkia Telian eri myyntikanavia, kuten asiakaspalvelu, Telia Kaupat ja telia.fi.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus

Arvonta suoritetaan 6.5.2019. Voitosta ilmoitetaan puhelimitse tai sähköpostitse 8.5.2019 mennessä. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta, osallistuja on antanut väärän puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai numero tai sähköpostiosoite on epäselvyyden vuoksi tulkinnanvarainen. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Verot

Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Rekisteriseloste

Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Telia Finland Oyj

Helsingissä 29.3.2019