F1-kisamatkan arvonnan säännöt


Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste

Arvonnan järjestäjä

Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 15.12.2017–8.4.2018 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Palkinnot

Palkintona arvotaan kahden (2) hengen matka Barcelonan F1 GP -kisoihin 11.–13.5.2018. Matka sisältää meno–paluulennot, lentokenttäkuljetukset, hotellimajoituksen aamiaisineen, GP-kisaliput sekä kuljetukset kisa-alueelle. Palkinnon arvo on tuhat kaksisataaseitsemänkymmentä (1270) euroa per henkilö. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen edellyttää C More Sport-, C More Total- tai Viasat Urheilu + C More Sport -kanavapaketin ostamista ja kanavapaketin voimassaoloa arvontapäivänä. Arvontaan voi osallistua tilaamalla C More Sport-, C More Total- tai Viasat Urheilu + C More Sport -kanavapaketin hyödyntämällä kaikkia Telian eri myyntikanavia, esim. Asiakaspalvelu, Telia Kauppa tai telia.fi. Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus

Arvonta suoritetaan 9.4.2018. Voittajalle ilmoitetaan puhelimitse tai sähköpostitse 13.4.2018 mennessä. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta, osallistuja on antanut väärän puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai puhelinnumero tai sähköpostiosoite on epäselvyyden vuoksi tulkinnanvarainen. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Verot

Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Rekisteriseloste

Telian henkilötietolain mukaan rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Telia Finland Oyj
Helsingissä 15.12.2017