Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste

2 hengen Formula 1 -kisamatka Barcelonaan

Arvonnan järjestäjä

Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 20.2.–7.4.2019. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Palkinnot

Palkintona arvotaan kahden (2) hengen matka Barcelonan F1 GP -kisoihin 10.–13.5.2019. Palkintoon sisältyvät meno–paluulennot, lentokenttäkuljetukset, hotellimajoitus aamiaisineen, GP-kisaliput sekä kuljetukset kisa-alueelle. Palkinnon arvo on noin tuhat (1000) euroa per henkilö. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuu automaattisesti tilaamalla 20.2.–7.4.2019 välisenä aikana jonkin seuraavista kanavapaketeista: C More Sport, C More Total, Liiga-passi + C More Sport, Liiga-passi + C More Total, Viasat Urheilu + C More Sport sekä Liiga-passi + C More Sport + Viasat Urheilu. Tuotetilauksen tulee olla voimassa arvontapäivänä.

Kanavapaketin voi tilata hyödyntämällä kaikkia Telian eri myyntikanavia, kuten asiakaspalvelu, Telia Kaupat ja telia.fi.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus

Arvonta suoritetaan 8.4.2019. Voitosta ilmoitetaan puhelimitse tai sähköpostitse 12.4.2019 mennessä. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta, osallistuja on antanut väärän puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai numero tai sähköpostiosoite on epäselvyyden vuoksi tulkinnanvarainen. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Verot

Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Rekisteriseloste

Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Telia Finland Oyj

Helsingissä 20.2.2019