Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Viasat Urheilu

Katso urheilua monipuolisesti ja näe jännittävimmät ottelut ja kisat aina jalkapallosta moottoriurheiluun.

Urheilua jokaiseen makuun

Viasat Urheilu sisältää Viasatin koko urheilutarjonnan! Kanavapaketin lajivalikoima tarjoaa katsottavaa ja jännitettävää kaikkiin tilanteisiin. Monipuoliselta kanavakattaukselta löydät muun muassa jalkapallon, jääkiekon ja amerikkalaisen jalkapallon huippumatseja, golfia, koripalloa sekä monipuolisesti moottoriurheilua. Viasat Jalkapallo ja Viasat Jääkiekko -kanavilta näet myös ennakkostudioita ennen mielenkiintoisimpia otteluita. Asetu mukavasti television, tabletin tai muun mobiililaitteen ääreen ja nauti urheiluhuuman tunnelmasta.

Viasat Urheilu -paketin tilaajana näet kesä-heinäkuun ajan myös Viasatin elokuva-, dokumentti- ja lastenkanavat. Paljon katsottavaa moneen makuun! Lue lisää

     

Tilaa Viasat Urheilu

Viasat Urheilu
Nauti huippu-urheilusta maailman kovimpien liigojen parissa, mm. NHL, KHL ja Valioliiga. Kesä-heinäkuun ajan katsottavissa myös Viasatin viihdekanavat.
Viasat Urheilu
Liiga-passi + Viasat Urheilu
Kaikki Liiga-pelit, NHL, KHL sekä Viasatin koko muu urheilutarjonta. Kesä-heinäkuun ajan katsottavissa myös Viasatin viihdekanavat.
Liiga-passi + Viasat Urheilu
Liiga-passi + C More Sport + Viasat Urheilu
Kaikki Liiga-pelit ja NHL, KHL, Mestarien liiga, F1 sekä paljon muuta huippu-urheilua. Kesä-heinäkuun ajan katsottavissa myös Viasatin viihdekanavat.
Liiga-passi + C More Sport + Viasat Urheilu

Näin katsot

Onko sinulla jo Telia TV digiboksi tai kaapelikortti?
Tilaa kanavapaketteja >