Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

C More – parasta viihdettä ja urheilua

C More -kanavapaketti tarjoaa paljon katsottavaa leffojen ja sarjojen ystäville – lapsia unohtamatta. Kokeile nyt 30 päivää 0 €.

Kanavapaketit

Voit katsoa C Moren ohjelmia TV:stä, puhelimesta, tabletista tai tietokoneelta. Palvelu on saatavilla jokaiseen suomalaiseen liittymään, operaattorista riippumatta.

Kaikkiin kanavapaketteihin kuuluu myös C More -ohjelmakirjasto, joten voit katsoa ohjelmia juuri silloin kun haluat.

C More

Uusimmat elokuvat, palkitut tv-sarjat ja lasten oma C More Juniori -kanava samassa paketissa. Ei määräaikaisuutta – kokeile vaikka kuukausi kerrallaan.

Ensimmäinen kuukausi 0 €, jonka jälkeen
9,95 €/kk

C More Sport

Huippujalkapalloa, suorat F1-lähetykset, jääkiekon MM-kisat ja paljon muuta. Lisäksi näet C More Total -kanavat maksutta 31.10.2018–31.1.2019. Ei määräaikaisuutta – kokeile vaikka kuukausi kerrallaan.
29,95 €/kk

C More Total

C More Totalin kanavilta näet suosikkiurheilua, ensi-iltaelokuvat ja uutuussarjat, lasten oman C More Juniori -kanavan sekä laadukkaita dokumentteja. Ei määräaikaisuutta – kokeile vaikka kuukausi kerrallaan.
34,95 €/kk

mestarien liiga, hollywood-leffoja ja pohjoismaisia rikossarjoja

C Moren kanavilta löydät jalkapallon Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan sekä paljon muuta huippu-urheilua ja viihdettä. Sarja- ja leffatarjonta kattaa mm. yli 300 elokuvaensi-iltaa vuodessa, pohjoismaisia rikossarjoja sekä lasten suosikkeja C More Juniori -kanavalla.

 

C More Total

Katso vaikka nämä

C More Sport

Katso vaikka nämä

C More

Katso vaikka nämä

C More -suoratoistopalvelu

Kanavapaketin tilaajana saat käyttöösi myös C More -suoratoistopalvelun, josta näet mm. C Moren kotimaiset alkuperäissarjat Ratamon ja Onnelan.