PS4GTA V Premium Online Edition -peli1075755

 • Upea kokoelma, joka sisältää GTA V:n, Grand Theft Auto Onlinen ja The Criminal Enterprise Starter Packin
 • Kriitikkojen ylistämä ja miljoonien pelaajien rakastama avoimen maailman seikkailu Rockstarilta
 • Pelin ikäraja: 18

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  Sony PS4 GTA V Premium Online Edition -peli

  Kokoelma, joka sisältää Grand Theft Auto V:n, Grand Theft Auto Onlinen ja The Criminal Enterprise Starter Packin.  Koe kriitikkojen ylistämä avoimen maailman peli Rockstar Gamesilta - Grand Theft Auto V. Kun nuori katuhuijari, eläkkeelle jäänyt pankkiryöstäjä ja pelottava psykopaatti löytävät itsensä pelottavimpien ja sairaimpien rikollisen alamaailman, Yhdysvaltain hallituksen ja viihdeteollisuuden tekijöiden sekamelskasta, heidän täytyy suorittaa sarja vaarallisia ryöstöjä selvitäkseen armottomassa kaupungissa, missä he eivät voi luottaa kehenkään - varsinkaan toisiinsa.

  Paketti sisältää myös Grand Theft Auto Online -tilan, joka on dynaaminen ja alati laajeneva verkkopelimaailma jopa 30 pelaajalle, ja mukana tulee kaikki GTA Onlinen julkaisun jälkeen toimitetut päivitykset ja sisällöt. Rakenna rikollisimperiumi, käy laitonta kauppaa toimitusjohtajana tai muodosta moottoripyöräkerho ja hallitse katuja. Astu adrenaliinin täytteisiin Stunt Race -kisoihin, kisaa Adversary Mode -tiloissa tai luo omaa sisältöä ja jaa sitä koko GTA-yhteisön kanssa. Saat sen lisäksi 1 000 000 GTA-dollaria GTA Onlinessa käytettäväksi. Aloitat sillä valtakautesi Los Santosissa ja Blaine Countyssa.

  The Criminal Enterprise Starter Pack on nopein tapa uusille Grand Theft Auto Online -pelaajille käynnistää rikollisimperiuminsa. Hanki käyttöösi upea kattaus jännittävintä GTA Online -sisältöä, mukaan lukien kiinteistöjä, yrityksiä, aseita, ajoneuvoja ja enemmän. Mukana on mm. kymmenen ajoneuvoa käyttöösi aina moottoripyörästä helikopteriin, nippu erilaisia aseita, asuja ja tatuointeja. Sisältö on erikseen ostettaessa arvioitu yli kymmenen miljoonan GTA-dollarin arvoiseksi.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Pelin ikäraja: 18

  Takuu: 12 kk

  Asiakastuki: PlayStationin asiakastuki puh. 09-424 50803 (ma-pe klo 10-17) / support@fi.playstation.com / https://www.playstation.com/fi-fi/support/

  EAN -koodi: 5026555424264

  Telian tuotekoodi: 9077817

  Valmistajan tuotekoodi: 1075755