MicrosoftXbox Series S 512 GtRRS-00009

  • Täysin digitaalinen konsoli tarjoaa nopeutta ja suorituskykyä pienessä paketissa
  • 512 Gt:n sisäinen muisti ja integroitu ohjelmisto lyhentää latausaikoja
  • Jopa 1440p-resoluutio ja 120 FPS:n kuvanpäivitysnopeus

VäriValkoinen

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 512 Gt

    Tallennustila

  • 1440p

    Resoluutio

  • Zen 2

    Suoritin

  • 120 FPS

    Kuvataajuus

Xbox Series S

Xbox Series S on seuraavan sukupolven täysin digitaalinen konsoli – kaikkien aikojen pienin ja sulavalinjaisin Xbox tarjoaa nopeutta ja suorituskykyä edulliseen hintaan. Erikseen myytävällä Xbox Game Pass Ultimatella pääset seikkailemaan yli 100 korkealaatuisen pelin kirjastoon, joka sisältää Halo Infiniten ja muita Xbox Game Studios -uutuuksia jo julkaisupäivänä. Kätevän Quick Resume -toiminnon avulla siirryt saumattomasti eri pelien välillä minimaalisilla latausajoilla. Xbox Velocity Architecture on Series S:n ytimessä – räätälöity SSD-asema ja integroitu ohjelmisto nopeuttaa ja sujuvoittaa pelaamista sekä lyhentää latausaikoja huomattavasti.

Pieni ja tehokas täysin digitaalinen konsoli

Pieni ja sulavalinjainen Xbox Series S tarjoaa seuraavan sukupolven digitaalisuuden – nauti täysin digitaalisen konsolin nopeudesta ja suorituskyvystä edulliseen hintaan. 

Pelaa enemmän, odota vähemmän

Pelaa enemmän lyhyemmillä odotusajoilla – Xbox Velocity Architecturen nopeus ja tehokkuus perustuu räätälöityyn 512 Gt:n NVMe-SSD:hen sekä integroituun ohjelmistoon. Quick Resume -toiminnon avulla voit hyppiä pelistä toiseen sulavasti ilman pitkiä latausaikoja. Saat kätevästi lisätilaa peleillesi erikseen myytävällä laajennuskortilla.

Tuhansia pelejä neljän sukupolven ajalta

Voit pelata pelejä neljän Xbox-sukupolven ajalta, mukaan lukien Xbox Onen, Xbox 360:n ja alkuperäisen Xboxin pelejä. HUOM! Pelien tulee olla digitaalisia, fyysiset pelit eivät ole yhteensopivia.

Halo Infinite

Legendaarinen Halo-sarja palaa – kaikkien aikojen laajin Master Chief -tarina sekä maksuton moninpeli Xbox Live Gold -jäsenille (peli ja jäsenyys myydään erikseen). Kun kaikki toivo on menetetty ja ihmiskunnan kohtalo on vaakalaudalla, Master Chief valmistautuu kohtaamaan vihollisista armottomimman – oletko valmis astumaan ihmiskunnan suurimman sankarin haarniskaan?

Xbox Game Pass Ultimate

Pelaa vanhoja suosikkipelejäsi tai kokeile uusia – erikseen myytävässä Xbox Game Pass Ultimatessa on yli 100 korkealaatuista peliä konsolille, PC:lle ja Android-mobiililaitteille. Se sisältää myös verkkomoninpelin sekä EA Play -jäsenyyden matalaan kuukausihintaan. Vaihtelevan pelivalikoiman ansiosta voit tutustua uusiin peleihin ja löytää suosikkisi.

Uudistettu Xbox-ohjain

Koe nykyaikaistettu langaton Xbox-ohjain – pelimukavuutta parantavalla ohjaimella pidät maalin tähtäimessä kuvioitujen kahvojen avulla sekä jaat ja tallennat sisältöä sulavasti.

Yhteensopiva usean lisälaitteen kanssa

Voit pelata pelejäsi kätevästi myös Xbox Onen ohjaimilla ja kuulokkeilla – useimmat Xbox Onen lisävarusteet toimivat myös Xbox Series S:llä. 

Mielenrauhaa vanhemmille

Xboxin Android- ja iOS-yhteensopiva Perheasetukset-sovellus tarjoaa mielenrauhaa vanhemmille – voit hallita lastesi Xbox-konsolin käyttöä sekä peliasetuksia. Voit asettaa helposti ruutuajan, päivittää sisältörajoitukset sekä katsoa kaveripyynnöt lisäämällä lapsen tili Xbox-profiilin sisältävälle Microsoft-tilille.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Tuotteen tyyppi

Pelikonsoli

Sisäinen muisti

512 GB SSD

Suoritin

AMD Zen 2 3.6 GHz - 8-ydin

Käyttömuisti (RAM)

10 Gt GDDR6 SDRAM at 224 GB/s

Näytönohjain

AMD RDNA

Kellumispisteen suorituskyky

4 TFLOPS

Verkko

Gigabit Ethernet, 802.11a/b/g/n/ac

Surround-äänituki

DTS, Dolby Atmos, Dolby Digital, Dolby TrueHD

Leveys

6.5 cm

Syvyys

15.1 cm

Korkeus

27.5 cm

Paino

1.9 kg

Ohjain

Tyyppi

Xbox-peliohjain - langaton

Ohjaimet

Oikea liipaisin, Vasen liipaisin, Oikea iskunvaimennin, Vasen iskunvaimennin, A-painike, B-painike, ristiohjain, X-painike, Y-painike, Right stick, Left stick

Videolähtö

TV-liitäntä

HDMI

Erotuskyky

1440p (Quad HD)

HDR Capable

Kyllä

Liitännät

Liitintyyppi

HDMI-ulostulo

3 x USB 3.1 Gen 1

LAN

Paikat

1 x Seagate Expansion Card

Muuta

Virtalähde

Integrated power supply

Sisältyvät lisävarusteet

HDMI-kaapeli

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

12 kk

Asiakastuki

puh. +358 (0)9 8171 0400 | https://support.microsoft.com/fi-fi/

Tuotekoodit

EAN-koodi

0889842651393

Telian tuotekoodi

9094891