AsusTUF Gaming VG27BQ 27" -pelinäyttö90LM04Z0-B01370

 • Erittäin tarkan kuvan ja värintoiston tarjoava pelinäyttö ELMB Sync –teknologialla
 • Nopea 165 Hz:n virkistystaajuus ja 0,4 ms:n vasteaika
 • Hyvät liitännät ja ergonomiasäädöt

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 27"

   Näytön koko

  • QHD

   Resoluutio

  • 165 Hz

   Virkistystaajuus

  • 0,4

   Vasteaika

  Seuraavan sukupolven Adaptive-Sync -teknologia

  TUF Gaming VG27BQ on 27 tuuman WQHD (2560x1440) HDR -näyttö, jonka ultranopea 165 Hz:n* virkistystaajuus (ylikellotuksella) ja 0,4 ms:n* vasteaika on suunniteltu ammattipelaajille ja niille, jotka ovat kiinnostuneita immersiivisestä pelaamisesta. Vaikka jo nämä speksit ovat kunnioitusta herättäviä, ne eivät kuitenkaan ole VG27BQ-pelinäytön kiinnostavin ominaisuus. Motion Blur Reduction- ja Adaptive-Sync-toiminnot voivat nyt ensimmäistä kertaa pelinäyttöjen historiassa olla käytössä samaan aikaan. Tämä uusi teknologia on nimeltään ASUS Extreme Low Motion Blur Sync (ELMB SYNC). ELMB SYNC- ja Adaptive-sync-teknologiat mahdollistavat tarkan ja sujuvaliikkeisen pelikuvan.

  *0,4 ms:n vasteaika on nopein sisäisissä testeissä saavutettu vasteaika. Vasteaika voi vaihdella testausolosuhteiden mukaan.

  27" WQHD-paneeli

  TUF Gaming VG27BQ -näytön WQHD-paneeli (2560x1440) tuottaa neljä kertaa suuremman resoluution kuin 720p- tai 109 ppi -näytöt. Vakiomalliseen Full HD -näyttöön (1920x1080) verrattuna saat huomattavasti paremman kuvantarkkuuden ja jopa 77 % enemmän työpöytätilaa.

  165 Hz ylikellotuksella

  TUF Gaming VG27BQ -pelinäytön ylikellotuksella saavutettavissa olevan 165 Hz:n* virkistystaajuuden ansiosta voit pelata myös nopeatahtisia pelejä vaativimmilla kuva-asetuksilla täysin ilman viiveitä ja liikkeen nykimistä. Tämän ansiosta saat etulyöntiaseman FPS-, RTS-, urheilu- ja kilpa-ajopeleissä.

  *Tietyt näytönohjaimet/grafiikkasuorittimet tukevat 165 Hz:n grafiikkalähtöä (DP-liitäntä). Huom.! Ylikellotustoiminto / näytön suorituskyky riippuu grafiikkasuorittimesta tai toistettavasta sisällöstä. ASUS ainoastaan toimittaa tämän ominaisuuden. Näytön suorituskykyä ei voida taata, eikä mahdollisia käyttöönotosta seuraavia sivuvaikutuksia voida ennustaa.

  Extreme low motion blur sync

  ELMB SYNC -teknologian ansiosta voit nyt käyttää samaan aikaan ELMB (Extreme Low Motion Blur)- ja FreeSync -ominaisuuksia, jotka estävät haamukuvien syntymisen ja kuvan repeilyn, joten kuva pysyy pelatessa tarkkana ja liikkeet sulavina.

  Useita HDR-tiloja ja HDR10

  Nyt voit valita useasta HDR-tilasta ja muokata näytön HDR-asetukset aina tarpeitasi vastaaviksi. Pelaajien haaveiden toteuttamiseksi TUF Gaming -pelinäyttö tukee alan standardin mukaista HDR10- laajasävytekniikkaa, jonka väri- ja kirkkaustasot ylittävät tavallisten näyttöjen kapasiteetin.

  Shadow Boost

  ASUS Shadow Boost -teknologia parantaa tummien alueiden näkyvyyttä pelissä ilman vaaleampien alueiden ylivalaisua, mikä parantaa yleistä katselukokemusta ja helpottaa pimeillä alueilla piileskelevien vastustajien havaitsemista.

  GamePlus

  Sisäänrakennetun ASUS GamePlus -pikanäppäimen tarjoamien pelinaikaisten lisätoimintojen avulla saat enemmän irti pelistäsi. Tämä toiminto on kehitetty yhteistyössä ammattipelaajien kanssa, jotta he voivat harjoitella ja kehittää pelitaitojaan.

  GameVisual

  ASUS GameVisual -teknologia sisältää seitsemän ennalta asetettua näyttötilaa, joiden avulla kuvan laatu voidaan optimoida erityyppisille sisällöille sopivaksi. Tätä ainutlaatuista ominaisuutta on helppo käyttää pikanäppäimellä tai näytön asetusvalikon kautta.

  Flicker-Free-teknologia

  Flicker-Free-teknologia vähentää näytön välkkymistä, mikä puolestaanrasittaa silmiä vähemmän ja parantaa näytön käyttömukavuutta pitkien pelisessioiden aikana.

  Ultra-low Blue Light -teknologia

  ASUS Ultra-Low Blue Light -teknologia vähentää näytön tuottaman mahdollisesti haitallisen sinisen valon määrää. Tarjolla on neljä erilaista suodatinasetusta, joilla voidaan säätää sinisen valon vähennystä.

  Rakenteelliset ominaisuudet

  Monipuoliset liitännät – näytön monipuoliset liitäntämahdollisuudet, kuten I/O: DisplayPort 1.2 ja 2 x HDMI (v2.0), tukevat useita erilaisia multimedialaitteita.

  Ergonominen muotoilu – TUF Gaming VG27BQ -pelinäytön ergonomiseksi suunnitellun jalustan monipuolisten säätömahdollisuuksien (kallistus, kääntö, pivot ja korkeus) avulla löydät helposti sinulle parhaiten sopivan katseluasennon. Koska näyttö on VESA-yhteensopiva, voit myös kiinnittää sen seinälle.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Näytön koko: Wide Screen 27" (68,47 cm)

  Paneelitekniikka: TN

  Resoluutio: 2560 x 1440

  Formaatti: 16:9

  Virkistystaajuus: 165 Hz (ylikellotettuna)

  Vasteaika: 0,4 ms

  Kontrastisuhde: 1000:1

  Kirkkaus: 350 cd/m2

  Värejä: 16,7 miljoonaa

  Värikylläisyys: 99 % (NTSC)

  Erityisominaisuudet: NVIDIA G-SYNC, Adaptive-Sync, ASUS Extreme Low Motion Blur Sync, HDCP, Trace Free Technology, Flicker Free -tekniikka, ASUS GameVisual Technology, ASUS Shadow Boost, ASUS GamePlus, Ultra-Low Blue Light technology

  HDR-tuki: HDR10

  HDMI-liitäntöjä: 2 (2.0)

  DP-liitäntöjä: 1 (1.2)

  Kaiuttimet: 2 x 2 W Stereo (RMS)

  Taajuudet: HDMI: 30-230 KHz / 48-144 Hz, DP: 30-243 KHz / 48-155 Hz

  Katselukulma (CR>/=10): 170°(H) / 160°(V)

  Kallistus: +33° ~ -5°

  Kääntö: +90° ~ -90°

  Pivot: +90° ~ -90°

  Korkeudensäätö: 0 - 130 mm

  Mitat (L x K x S): 620 x 377~507 x 211 mm

  Paino: n. 5,8 kg

  VESA-standardi: 100 x 100

  Valmistajan takuu: 36 kk On-site SWAP -laitevaihtotakuu

  Asiakastuki: ASUS –puhelintuki (huolto- ja tukipalvelu) +358 (0)9 69 379 690 (ma-pe klo 10-18) | https://www.asus.com/fi/support/