Olemme tarkentaneet hygieniaohjeistuksia myymälöissämme. Lue lisää

Telia Kaupoissa tapahtuu

Tapahtumien aikaan voit löytää Telia Kaupoista huikeita kilpailuja, tarjouksia ja etuja.

Hyödynnä tapahtumien tarjoukset ja edut

Kokosimme alla olevaan tapahtumakalenteriin lähiaikojen Telia Kauppojen ja Telia Express -pisteiden tapahtumia, jotta sinun on helpompi olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Myymälöiden tapahtumista voit löytää esimerkiksi tarjouksia ja muita etuja sekä kilpailuita.

Tarkista Telia Kauppojen aukioloajat ja osoitteet

Tärkeää tietoa telia kaupoista

Otamme sekä sinun että työntekijöidemme terveyden ja turvallisuuden vakavasti. Koronavirustilanteesta johtuen olemme tarkentaneet hygieniaohjeistuksia myymälöissämme. Lisäksi kaikki myyntipisteemme on käsitelty Nanoksin katalyysipinnoitteella, joka desinfioi pintoja jatkuvasti valon avulla ja suojaa viruksilta sekä mikrobeilta.

Telia Kauppojen tapahtumakalenteri

Päivä Tapahtuma Paikka
Ei näytettäviä tapahtumia    
C More -edut Telian liittymäasiakkaille

Liittymäasiakkaan mahtavat C More -edut

Kun sinulla on puhelin- tai laajakaistaliittymä meiltä, näet Liiga-pelit sekä muut C Moren urheilu- ja viihdesisällöt huippuedullisesti C More -suoratoistopalvelussa.

Tutustu etuihin

 

Pysy perillä tarjouksista

Tuoreimmat kiinnostavat tarjoukset ja edut eivät jää huomaamatta, kun tilaat uutiskirjeen.

Lue lisää Telia Kaupoista

Takuu

Telian tarjoaman takuun kattavuus Recycled-puhelimille on kaksitoista kuukautta. Jos puhelin rikkoutuu, tulee se toimittaa huoltoon Telian kanavien kautta. Takuu kierrätyspuhelimille myönnetään ainoastaan kuluttaja-asiakkaille.

Puhelimen tulee olla takuunalaisessa kunnossa. Jos akun suorituskyky heikkenee merkittävästi ensimmäisen 12 kuukauden aikana ja se vaikuttaa laitteen käytettävyyteen, niin huollamme laitteesi takuuseen. Takuu ei kata mekaanisista vaurioista tai kosteudesta aiheutuneita vikoja. Takuu ei koske laitteen mukana toimitettuja lisätarvikkeita. Telian liittymäasiakkaille tarjottua 3 vuoden pidennettyä takuuta ei voida liittää Recycled-puhelimeen.