Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Sony-televisiot

Nauti kirkkaista ja yksityiskohtaisista katseluelämyksistä Sonyn 4K-televisiolla. Tilaa telkkari suoraan kotiisi – ilman toimituskuluja.

Nauti elämyksistä olohuoneessasi

Sonyn 4K HDR -televisiot tarjoavat isoja elämyksiä kotisohvalta käsin. Ultratarkka 4K-kuva luo käsinkosketeltavan todenmukaisen ja yksityiskohtaisen katselukokemuksen. Televisioissa on kirkkaat ja hehkuvan luonnolliset värit. Rentoudu lempisarjojesi tai elokuvien parissa ja nauti selkeästä ja tarkasta kuvasta.

Sony-telkkarit

Näe ja koe enemmän

Sonyn XF85-sarjan televisiot on luotu rikkaisiin katselukokemuksiin ja erinomaisiin leffailtoihin. Nauti hehkuvan laajasta värimaailmasta sekä näyttävistä maisemista TRILUMINOS™-näytön ja tarkkaakin tarkemman HDR-tekniikan avulla.

Lisää videoita

Telkkarit osto-opas split 1440x800 harmaa

Löydä täydellinen TV

Televisioiden osto-oppaasta löydät helposti kaikki parhaat neuvot ja tarvittavat tiedot uuden television ostamisesta.

Tutustu

Osallistu keskusteluun

Telia Yhteisössä voit mm. kirjoittaa ja lukea käyttökokemuksia Telian tuotteista.

viihdettä kotisohvalla

Telia TV:n avulla voit moninkertaistaa katselukokemuksesi. Telia TV -digiboksilla saat huikean valikoiman tv-kanavia, kanavapaketteja ja ohjelmakirjastoja televisioosi. Lataa myös Telia TV -sovellus, joka toimii kaikkialla EU-alueella ja katso suosikkisarjojasi myös mobiilissa. Jos itse television valinta mietityttää, tutustu televisioiden osto-oppaaseemme, josta saat vinkkejä valintaan.

Rentoudutko pelaamalla? Katso Sonyn PlayStationit PS4-sivultamme. Löydät meiltä uusimmat konsolit, PS4-pelit ja tarvittavat lisävarusteet. Tarkista myös samalla luotettavan ja sujuvan nettiyhteyden saatavuus kotiisi. Valikoimistamme löytyy netti niin pieneen surffailuun kuin vaativaankin käyttöön.

Laadukkailla kuulokkeilla voit nauttia viihteestä, vaikka lenkillä tai lentokoneessa. Sonyn kuulokkeet tilaat helposti verkkosivuiltamme. Tutustu ja valitse suosikkisi bluetooth-kuulokkeista, vastamelukuulokkeista ja urheilukuulokkeista!