Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Sony Xperia -puhelimet

Huipputeknologiaa tyylikkäällä muotoilulla.

luurit jokaiseen makuun

Sony Xperia -puhelimissa yhdistyvät huippuominaisuudet, tyylikäs muotoilu sekä käyttömukavuus. Puhelimen kameralla tallennat unohtumattomat hetket ja nautit inspiroivan laadukkaista kuvista. Xperia-puhelinten uutuusmalleilla voit kuvata myös tarkkoja ja yksityiskohtaisia 4K HDR -videoita. Löydät Sony Xperia -puhelimista varmasti suosikkisi, valitsitpa luurisi sitten näytön koon, vedenpitävyyden tai vaikka kameran perusteella.

Sony Xperia -puhelimet

Sony
Xperia XZ3
Xperia XZ3
799,00
Tai osissa alk. 22,20 € / kk

uskalla rikkoa rajoja

Uudella Sony Xperia XZ3 -puhelimella näet enemmän, kuulet enemmän ja tunnet enemmän. Koe HDR OLED -näyttö Sonyn BRAVIA TV -teknologialla, High-Resolution -ääni sekä värinätehostejärjestelmä uskomattoman ohuessa ja kehyksettömässä laitteessa. Sonyn kuvankäsittelytekniikalla ja älykkäällä Motion Eye -kameralla tallennat spontaanitkin hetket laadukkaiksi kuviksi.

Tutustu

Fiilikset ja kokemukset yhdessä paikassa

Tsekkaa Sonyn Xperia-puhelinten käyttäjäkokemukset ja arviot Telia Yhteisöstä ja osallistu keskusteluun.

Nauti Xperia-puhelimesi älykkäistä ominaisuuksista

Sonyn uutuuspuhelin Xperia XZ3 rikkoo rajoja. Puhelimessa on poikkeuksellisen tarkka HDR OLED -näyttö, stereokaiuttimet ja tyylikäs reunaton muotoilu. Kuvaa älykkäällä Motion Eye -kameralla tai ota uskomattoman tarkkaa 4K HDR -videokuvaa!

Päivitä myös liittymäsi uuden puhelimen myötä. Liittymän voit valita käyttösi mukaan. Liittymämme ovat aina ilman määräaikaisuutta ja liittymissä on rajaton netti. Löydät meiltä liittymät niin satunnaiseen selailuun kuin aktiivisurffailuunkin. Katso myös liittymäedut alle 28-vuotiaille ja edullinen puhelinliittymä Rajaton Lite 0,2 M.

Uusi puhelin kaipaa seurakseen suojakuoret ja viihtymiseen esimerkiksi Sonyn bluetooth-kaiuttimet tai kuulokkeet. Kaikki lisätarvikkeet löydät verkkokaupastamme. Todelliseen viihtymiseen löydät myös Sonyn televisiot, joilla voit nostaa katselukokemuksesi uudelle tasolle.

Jos olet innokas pelaaja, tutustu PS4-valikoimaamme. Sony PS4 -sivultamme löydät PlayStationit, pelit ja oheistarvikkeet. Jos taas pelaat mieluummin tietokoneella, tutustu pelitietokoneisiin, pelinäyttöihin ja muihin pelitarvikkeisiin esports-sivuillamme.