Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Samsung-televisiot

Valitse oma suosikkisi ja herätä maailmasi uusiin väreihin. Maksa kerralla tai osissa, korotta ja kuluitta. Kotiinkuljetus veloituksetta.

Samsungin televisiot tarjoavat enemmän valoa, enemmän värejä ja enemmän elämää. Voit nostaa ne seinälle tai upottaa TV-tasoon - ne näyttävät hyvältä joka paikassa. Curved-malleilla tuot viihteen lähemmäksi, jolloin erotat pienetkin yksityiskohdat ja voit syventyä leffan tai tv-sarjan maailmaan syvemmin.

Valitse omasi laajasta valikoimasta: Koe QLED -telkkarin täydelliset värit, nauti Premium 4K UHD TV:n yksityiskohdista tai koe aito 4K-kuva 4K UHD -televisiolla. Valitse malli perinteisellä tai älykkäällä kaukosäätimellä makusi mukaan. Täydennä TV:stäsi täysikokoinen kodin viihdekeskus sopivilla lisätarvikkeilla, kuten soundbareilla ja seinäkiinnikkeillä.

Samsung qled -televisiot

Valo luo täydelliset värit. QLED -televisio muuntaa valon vaikuttaviksi väriskaaloiksi Quantum Dot -tekniikalla, saaden kuvan näyttämään elävältä ja todenmukaiselta sekä tummissa että valoisissa kohtauksissa.

Q Contrast -tekniikan ansiosta voit nauttia suuresta kontrastista ja erinomaisesta värien syvyydestä vuorokaudenajasta ja huoneen valaistuksesta riippumatta. QLED toistaa selkeää, kirkasta ja elävää kuvaa vuodesta toiseen ilman riskiä kuvan palamisesta kiinni ruutuun.

Samsung Curved -televisiot

Samsungin Curved -televisiot tuottavat syvemmän, leveämmän ja selkeämmän katselukokemuksen. Televisioiden uniikki kaareva muotoilu tuo ruudun reuna-alueet lähemmäksi, jolloin erotat myös pienet yksityiskohdat tarkemmin.

Kaarevuuden aste on optimoitu jokaiselle kokoluokalle erikseen, joten voit nauttia sisällöstä syvemmin minkä kokoluokan Curved-televisiolla tahansa.

johdotonta tyylikkyyttä

Pilaavatko rumat, roikkuvat johdot muuten kauniin kotisi estetiikan? Lue vinkit johtosotkun vähentämiseen ja tsekkaa piuhattomien laitteiden valikoima.

Lue lisää

Telkkarit osto-opas split 1440x800 valkoinen

Löydä täydellinen TV

Televisioiden osto-oppaasta löydät helposti kaikki parhaat neuvot ja tarvittavat tiedot uuden television ostamisesta.

Tutustu

Lisätarvikkeet

Valikoimastamme löydät kaikki oleellisimmat lisätarvikkeet, joilla muunnat television täysiveriseksi olohuoneen viihdekeskukseksi - mm. kaiuttimet, soundbarit, seinäkiinnikkeet ja kaapelit.

Kaikki tarvikkeet

Samsung-puhelimet

Täydellinen kumppani muille Samsung-laitteillesi. Peilaa kuva Samsung Galaxy -puhelimesta tai -tabletista ja nauti monipuolisesta viihteestä.

Tutustu

Samsung Galaxy -tabletit

Tutustu Galaxy-tabletteihin ja tee Galaxy-laitteistasi kotisi oma universumi.

Tutustu

valitse oma suosikkisi

Samsung puhelimilla, tableteilla, televisioilla ja lisätarvikkeilla rakennat täydellisen kodin viihdekeskuksen, joka liikkuu myös mukanasi.

Samsungin telkkarivalikoimasta löytyy sopiva ratkaisu jokaiseen kotiin. Onko suosikkisi perinteinen TV vai oletko ihastunut Curved-malleihin? Perinteinen vai älykaukosäädin? Valitset sitten minkä TV:n tahansa, Smart Hubin kautta toistat kaikki lempisisältösi vaivatta.

QLED-TV:t edustavat uusinta teknologiaa, joka takaa pitkän käyttöiän sekä voimakkaat värit. Premium UHD -televisiot tarjoavat nimensä mukaisesti premium-luokan katselukokemuksia väririkkaalla ja selkeäpiirteisellä kuvanlaadulla. 4K UHD -mallisto tarjoaa veitsenterävää 4K -kuvaa, joka on neljä kertaa Full HD:ta yksityiskohtaisempaa. Televisioiden osto-opas tarjoaa myös vinkkejä television valintaan.

Tarkasta myös millaisen laajakaistan saisit kotiisi ja kokeile nopeustestillä netin nopeutta.

Nopeasti verkkokaupasta

Verkkokaupasta tilaat helposti laitteen Samsungin laajasta valikoimasta itsellesi tai lahjaksi. Voit maksaa kerralla tai osissa, ilman korkoja ja kuluja. Tilaa laite postiin, pakettiautomaattiin tai vaikka kotiin saakka, jopa seuraavaksi päiväksi.