Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Samsung Galaxy -tabletit

Siirry suurempaan Galaxyyn. Maksa kerralla tai osissa, ilman korkoja ja kuluja.

Lue, katsele, pelaa. Galaxy -tableteista löytyy sopiva ratkaisu jokaiseen käyttötarkoitukseen. Kaikista valikoimamme tableteista löytyy WiFi:n lisäksi myös 4G-yhteydet, joten pysyt yhteyksissä myös kodin ulkopuolella.

Valitse sinulle sopiva tabletti kattavasta monitoimilaitteiden joukosta. Onko suosikkisi koko perheen viihdekeskus Galaxy Tab A, vedenkestävä ja iskunkestävällä suojakuorella koristeltu Galaxy Tab Active 2 vai tehopakkaus Galaxy Tab S3?

Samsung Galaxy -tabletit

Samsung
Galaxy Tab S4
WiFi + 4G
Galaxy Tab S4
Tarjous
799,00
Tai osissa alk. 22,20 € / kk
Samsung
Galaxy Tab A 10,5” 4G
WiFi + 4G
Galaxy Tab A 10,5” 4G
Tarjous
399,00
Tai osissa alk. 11,09 € / kk
Samsung
Galaxy Tab A 10.1" 32GB
WiFi + 4G
Galaxy Tab A 10.1
279,00
Tai osissa alk. 7,75 € / kk
Samsung
Galaxy Tab S2 9.7 NE
WiFi + 4G
Galaxy Tab S2 9.7 NE
399,00
Tai osissa alk. 11,09 € / kk
Samsung
Galaxy Tab Active 2
WiFi + 4G
Galaxy Tab Active 2
549,00
Tai osissa alk. 15,25 € / kk
Samsung
Galaxy Tab S3
WiFi + 4G
Galaxy Tab S3
Tilapäisesti loppu
699,00
Tai osissa alk. 19,42 € / kk

kids mode

Helposti määritettävän Kids Mode -tilan ansiosta voit huoletta luovuttaa tablettisi lapsesi käyttöön. Valvonta-asetuksilla määrität käyttörajat ja sisällöt, joita tilan aikana voi käyttää. PIN-koodin ansiosta Kids Mode -tilasta ei voi poistua vahingossa. Kids-kaupasta löytyy lisäksi sadoittain lapsille soveltuvia opettavaisia ja viihdyttäviä sovelluksia.

se kestää ja kestää

Galaxy Tab Active 2 on kestävä tabletti vaativiin toimintaympäristöihin. IP68-luokituksen ja iskunkestävän suojakuoren myötä voit käyttää sitä huoletta seikkailuissa, mihin tavallista tablettia ei kannata viedä. Tablettia on myös erityisen helppo käyttää S-penillä tai jopa hanskat kädessä.

Osta itselleOsta yritykselle

Galaxy Tab Lisätarvikkeet

Valikoimastamme löydät kaikki oleellisimmat lisätarvikkeet, joilla muunnat tabletistasi tehotyöläisen tien päälle tai monipuolisen viihdekeskuksen kotiisi.

Tablettitarvikkeet

Samsung Galaxy -puhelimet

Tutustu Galaxy-puhelimiin ja tee Galaxy-laitteistasi kotisi oma universumi.

Tutustu

Samsung televisiot

Täydellinen kumppani muille Samsung-laitteillesi. Peilaa kuva Galaxy-kännykästä tai tabletista ja nauti monipuolisesta viihteestä.

Tutustu

rakenna oma galaxysi

Samsung puhelimilla, tableteilla, televisioilla ja lisätarvikkeilla rakennat täydellisen kodin viihdekeskuksen, joka liikkuu myös mukanasi.

Galaxy-tabletit ovat monipuolisia teho- ja viihdelaitteen yhdistelmiä, joiden monipuolisuus hämmästyttää kerta toisensa jälkeen.

Netin tablettin tilaat helposti verkkosivuiltamme. Vertaile mobiililaajakaistoja ja valitse itsellesi sopivin

Nopeasti verkkokaupasta

Verkkokaupasta tilaat helposti laitteen Samsungin laajasta valikoimasta itsellesi tai lahjaksi. Voit maksaa kerralla tai osissa, ilman korkoja ja kuluja. Yli 200 € tilauksille saat ilmaisen toimituksen ja laite on nopeimmillaan käytettävissäsi jopa seuraavana päivänä.