Kamera. Uusin silmin nähtynä.

Huippu-uutuudet Samsung Galaxy S9 ja S9+ ovat nyt tilattavissa. Täysin uudistetun kameran ansiosta voit tallentaa arkeasi ja elämäsi huippuhetkiä entistä monipuolisemmissa tilanteissa sekä entistä tarkempana.

Hanki uusi Galaxy

Täysin uudistetulla kameralla varustetut huippu-uutuudet Samsung Galaxy S9 ja S9+ ovat nyt tilattavissa. Uudistetun kameran ykkösvalttina on valovoimaisuus ja säädettävä valoherkkyys, jonka ansiosta voit ottaa teräviä kuvia jopa heikossa valossa.

Kameran lisäksi puhelimet ovat lippulaivalaatua jokaisella osa-alueella - ominaisuuksina mm. Infinity Display -näyttö, IP68-suojaus ja AKG:n kalibroimat stereokaiuttimet. Tutustu ja tilaa omasi nyt.

 

puhelimet

Samsung
Galaxy S9
Tutustu
Galaxy S9
Uutuus
899,00
Tai osissa alk. 24,98 € / kk
Samsung
Galaxy S9+
Tutustu
Galaxy S9+
Uutuus
999,00
Tai osissa alk. 27,75 € / kk

Tutustu tarkemmin

Samsung ei ole ainostaan uudistanut kameraa, vaan koko kameran käyttökokemuksen. Tutustu Galaxy-uutuuksien ominaisuuksiin tarkemmin oheiselta ensiesittelyvideolta.

vaihda uuteen galaxyyn

Samsung Galaxy -mallistosta löytyy Galaxy S9:n lisäksi useita tähtiä. Samsungilta löytyy sopiva malli jokaiselle, aina vedenkestävästä testivoittajasta Galaxy S8:stä ohueen Galaxy A:han.

Tutustu puhelimiin

Huomio yrittäjä!

Galaxy S9 on myös korkeita vaatimuksia vastaava työpuhelin. Lue lisää yrityskäyttöön soveltuvista ominaisuuksista yrityskaupan puolelta.

Osallistu keskusteluun

Kokosimme Yhteisöön kattavan tietopaketin uusista lippulaivapuhelimista - osallistu keskusteluun ja kerro mitä mieltä olet uutuuksista.

Siirry Yhteisöön