Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Kamera. Uusin silmin nähtynä.

Huippu-uutuudet Samsung Galaxy S9 ja S9+ ovat nyt tilattavissa. Täysin uudistetun kameran ansiosta voit tallentaa arkeasi ja elämäsi huippuhetkiä entistä monipuolisemmissa tilanteissa sekä entistä tarkempana.

Hanki uusi Galaxy

Täysin uudistetulla kameralla varustetut huippu-uutuudet Samsung Galaxy S9 ja S9+ ovat nyt tilattavissa. Uudistetun kameran ykkösvalttina on valovoimaisuus ja säädettävä valoherkkyys, jonka ansiosta voit ottaa teräviä kuvia jopa heikossa valossa.

Kameran lisäksi puhelimet ovat lippulaivalaatua jokaisella osa-alueella - ominaisuuksina mm. Infinity Display -näyttö, IP68-suojaus ja AKG:n kalibroimat stereokaiuttimet. Tutustu ja tilaa omasi nyt.

 

puhelimet

Samsung
Galaxy S9
Galaxy S9
699,00
Tai osissa alk. 19,42 € / kk
Osta itselle Osta yritykselle
Samsung
Galaxy S9+
Galaxy S9+
799,00
Tai osissa alk. 22,20 € / kk
Osta itselle Osta yritykselle

Tutustu tarkemmin

Samsung ei ole ainostaan uudistanut kameraa, vaan koko kameran käyttökokemuksen. Tutustu Galaxy-uutuuksien ominaisuuksiin tarkemmin oheiselta ensiesittelyvideolta.

vaihtodiilillä reilu hyvitys nykyisestä luurista

Säästä rahavarantojasi sekä luonnonvaroja ja vaihda vanha puhelimesi tai tablettisi uuteen. Saat reilun hyvityksen vanhasta puhelimestasi ja huolehdimme vanhan laitteesi tietoturvallisesti kierrätykseen.

Lue lisää

valitse oma galaxysi

Samsung Galaxy -mallistosta löytyy Galaxy S9:n lisäksi useita tähtiä. Samsungilta löytyy sopiva malli jokaiselle, aina vedenkestävästä testivoittajasta Galaxy S8:stä ohueen Galaxy A:han.

Kaikki Samsung puhelimet

Samsung puhelimet yritykselle

Osallistu keskusteluun

Kokosimme Yhteisöön kattavan tietopaketin uusista lippulaivapuhelimista - osallistu keskusteluun ja kerro mitä mieltä olet uutuuksista.

Siirry Yhteisöön

Nopeasti verkkokaupasta

Verkkokaupasta tilaat helposti laitteen Samsungin laajasta valikoimasta itsellesi tai lahjaksi. Voit maksaa kerralla tai osissa, ilman korkoja ja kuluja. Osta netistä ja nouda myymälästä tai tilaa puhelin vaikka kotiin saakka, jopa seuraavaksi päiväksi.

Hyödynnä vaihtodiili ja päivität puhelimesi entistä edullisemmin. Muista myös turvata yhteydenpidon tärkein väline: laitevakuutus turvaa mikäli laitteesi lipsahtaa lumihankeen tai kovaan katuun - tuomme murheen sattuessa vastaavan laitteen kotiovellesi.