Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Philips-televisiot

Tutustu Philipsin huipputelkkareihin ja tunnelmaa luovaan Ambilight-valaistusteknologiaan.

Valovoimaisin tv-kokemus

Philipsin televisiovalikoimasta löydät taatusti omaan olohuoneeseen sopivan telkkarin. Televisioiden kattava käyttöjärjestelmä varmistaa sen, että mieleinen katsottava ei lopu koskaan kesken, ja Ambilight-valoteknologia tekee leffa- ja sarjamaratooneista aiempaakin tunnelmallisempia.

Philipsin Android-televisioissa on lisäksi kattavan sovellustarjonnan käyttöjärjestelmä, mikä sisältää myös Chromecastin. Saat siis telkkariisi katsottavaa sekä suoratoistopalveluista että suoraan internetistä.

Televisioihin

Philips-televisiot

Muista myös...

Kaapelit

Meiltä löydät sopivan pituiset HDMI- ja antennikaapelit televisiollesi.

Seinätelineet

Vapauta tilaa ja nosta televisiosi uusiin ulottuvuuksiin laadukkaalla ja luotettavalla seinätelineellä.

Ylijännitesuojat

Pidä huolta kodistasi - ylijännitesuojalla suojaat laitteesi turvallisesti ukkoselta.

Philips Ambilight ja Philips Hue

Ambilight on lyhenne sanoille Ambient Lightning, mikä tarkoittaa ympäröivää valaistusta. Ambilight on Philipsin kehittämä tekniikka, jossa katselukokemuksesta tehdään vaikuttavampi TV:n ympärille heijastetulla valolla. Lisäksi Ambilight-tekniikka säätää valon voimakkuutta ja väriä automaattisesti sen mukaan, mitä katsotaan.

Ambilight-televisioiden LED-valot heijastuvat huoneen seinille, jolloin TV-ruutu vaikuttaa todellista suuremmalta ja näytön tapahtumat heräävät henkiin. Ambilight-televisioihin on lisäksi mahdollista synkronoida Philips Hue -älyvalaistus, mikä tekee katselukokemuksesta vieläkin paremman esimerkiksi himmennystoimintojen avulla.

Osallistu keskusteluun

Telia Yhteisössä voit keskustella Telian laitteista ja palveluista sekä kysyä mieltäsi askarruttavista asioista.

Televisioiden osto-opas

Jos television valinta tuntuu vaikealta, televisioiden osto-oppaasta löydät parhaat vinkit ja neuvot tv:n hankintaan.

Parhaat sisällöt Telia TV:stä

Telia TV:stä löydät monipuolisesti sisältöjä kaikkiin katseluhetkiin. Voit katsoa parhaat uutusleffat Vuokraamosta tai valita kanavapakettien valikoimasta itsellesi sopivan vaihtoehdon, halusitpa katsoa sitten sarjoja, urheilua tai vähän kaikkea. Telia TV -tunnukset voi luoda itsellesi ilmaiseksi.

Tutustu