Takaisin

”Pudotin käsipainon uuden puhelimeni päälle” – Suomalaisten kännyköille sattuu ja tapahtuu

2 min
Laitevakuutuskysely Laitevakuutuskysely

Olen pudottanut puhelimeni useita kertoja. Kerran pudotin kuntosalilla ollessani käsipainon puhelimeni päälle – ja näyttöhän siitä hajosi. Puhelin oli tietenkin ihan uusi”, harmittelee nainen, joka vastasi Facebook-kyselyymme, missä tilanteessa hän olisi hyötynyt laitevakuutuksesta.

Meneville sattuu ja tapahtuu – ja suomalaisten kännyköille vielä enemmän. Puhelin putoaa keittiön kivilattialle ja hajoaa, se jää auton oven väliin tai tippuu hissikuiluun. On se jäänyt ruohonleikkurinkin kynsiin, kertoo kyselyymme vastannut Silja.

Kännykkä myös luiskahtaa helposti taskusta vessassa – ja yllättävän usein juuri vessanpyttyyn.

Pari kolme viikkoa sitten puhelimeni plumpsahti wc-pönttöön. Olin onneksi nopea ja hyväonninen. En ehtinyt asioida päälle ja sain luurin kuivattelun jälkeen toimimaan. (Katja J.)

Lisäksi puhelimelle voi sattua vahinkoja muuten vaan kotona touhutessa. Näinä hetkinä vakuutus olisi vastaajien mukaan poikaa:

Jos miun puhelin tippuu vaikka maalatessa maalipurkkiin taikka mennöö vahingossa lihamurekkeen joukossa uuniin, kun seuraan reseptiä kännystä. (Mikko M.)

Kun ajaa päältä ajettavalla ruohonleikkurilla taskusta pudonneen puhelimen yli. (Silja J.)

Puhelin putosi laastiin, kun valoimme mökillä saunan lattiaa. (Sirpa K.)

Vesi ja puhelin sopivat harvoin yhteen.

Joskus muinoin tiskasin työkseni. Pidin pienen tauon ja kaivoin puhelimen taskustani. Siinähän kävi, kuten arvata saattaa. Vieressä oli iso sammiollinen vettä, ja sinnehän se puhelin luiskahti märistä käsistä. Upotin koko käsivarteni sammion likaveteen ja kaivoin pohjalta puhelimeni. (Sanna L.)
 

Kännykkä tallessa rintaliivien välissä, kunnes…

Toisinaan puhelimen piilottelu tai muu kikkailu saattaa koitua puhelimen kohtaloksi.

”(Olisin kaivannut vakuutusta) sellaisessa tilanteessa, kun pitää kännykkää lomalla rintaliivien sisällä välttääkseen puhelimen putoamiset ja varkaudet. Ja sitten unohtaa sen. Tulee yöllä discosta ja hyppää hotellin uima-altaaseen vaatteet päällä. (Rita E.)

Myös hajamielisyys voi koitua puhelimen kohtaloksi.

Puhelin jäi tankatessa auton katolle ja unohtui tietenkin sinne, kun lähdettiin liikkeelle. Ei se nyt ihan palasiksi mennyt, mutta näyttö meni rikki. (Vesa K.)

Puhelimeni oli pitkän takin taskussa. Kiireellä autoon istumaan, ovi kiinni ja puhelin välissä! Jopa iPhone taipuu! (Monica A.)

Lemmikkienkin kanssa kannattaa olla tarkkana.

Kun koiranpentu jäi yksin kotiin, se onnistui pääsemään ulos koira-aitauksesta ja kokeili hampaidensa terävyyttä pienesineisiin. (Kati V.)

 

Varmista, että sinulla on aina toimiva luuri käytössäsi. Telia Laitevakuutus antaa kattavan turvan ulkoisen syyn aiheuttaman, äkillisen rikkoutumisen varalle kaikille puhelimille ja tableteille. Saat rikkoutunutta vastaavan laitteen parhaimmillaan jo seuraavaksi arkipäiväksi valitsemaasi osoitteeseen Suomessa.

Tutustu Laitevakuutukseen

Lisää samasta aiheesta:

Artikkelin aihealueet

Tulevaisuus Laitevakuutus
Edellinen artikkeli
“Alle viikon vanha luuri – ja heti asfaltissa!”
Tomas Laaksonen pelkäsi, että lapset hajottavat hänen tuliterän kännykkänsä, mutta toisin kävi.