Takaisin

Näillä vinkeillä teet kesästäsi rennomman

2 min

”Olen kahden lapsen isä ja aika vauhdikas menijä itsekin. Tiedän siis täysin, mitä putoava ja pirstaleiksi menevä puhelin tekee lomafiilikselle”, sanoo Telian Niklas Segercrantz.

Suomalaiset ovat taas vapautumassa työpaikoiltaan kesänviettoon. Ikäviä kädestä lipsahduksia sattuu paljon tavallista enemmän, kun ihmiset kiitävät huvipuistoissa, kesämökeillä ja vesillä.

Telialla työskentelevä Niklas Segercrantz tietää ihan työn puolesta, että kesä on laitteiden rikkoutumisen kannalta kuuminta sesonkia, joka näkyy laitehuoltojen määrissä. Se tarkoittaa aika monta itkua, murheellista ilmettä ja hankaloituvaa lomapäivää. 

”Kesällä on hauskempaakin tekemistä kuin kiikuttaa puhelinta huoltoliikkeeseen ja odotella laitteen palautumista”, sanoo Segercrantz. 

Viisain vakuuttaa luurinsa jo ostohetkellä äkillisen ja yllättävän rikkoontumisen varalta. Telian laitevakuutus on simppeli. Jos puhelin hajoaa, saat vastaavan laitteen parhaimmillaan jo seuraavana arkipäivänä.

”Puhelimia toimitetaan pitkin Suomea”, Niklas kertoo.

Mitä laitevakuutus maksaa? 

Hinta riippuu puhelimen ostohinnasta. Alle 200 euron puhelimen vakuutus on edullisin. Kuukausimaksu 4,90 euroa laskutetaan puhelinlaskussa. Jos puhelimesi ostohinta on alle 500 euroa, kuukausimaksu on 6,90 euroa. Alle 800 euron hintaisen puhelimen vakuuttaminen maksaa 9,90 euroa kuussa, kun taas yli 800 euron puhelimen vakuutuksen kuukausimaksu on 14,90 euroa.

Onnettomuuden sattuessa omavastuuosuus on 30, 50, 90 tai 120 euroa puhelimen hintaluokan mukaan. 

Useat asiakkaat ottavat vakuutuksen lomien kynnyksellä ostettuihin laitteisiin välttyäkseen ikäviltä yllätyksiltä.

”Vakuutuksen voi halutessaan irtisanoa milloin haluaa.” 

Niklaksen perheen ohjelmassa on ensimmäisen puhelimen hankinta syksyllä koulunsa aloittavalle kuopukselle. 

”Vielä on mahdotonta sanoa, kuinka huolellisesti hän puhelimestaan huolehtii, eli vakuutus on kyllä hankittava.

 

Varmista, että sinulla on aina toimiva luuri käytössäsi. Telia Laitevakuutus antaa kattavan turvan ulkoisen syyn aiheuttaman, äkillisen rikkoutumisen varalle kaikille puhelimille ja tableteille. Saat rikkoutunutta vastaavan laitteen parhaimmillaan jo seuraavaksi arkipäiväksi valitsemaasi osoitteeseen Suomessa.

Tutustu Laitevakuutukseen

Teksti: Kaisa Viitanen
Kuvat: Jaakko Lukunmaa

Lisää samasta aiheesta:

Artikkelin aihealueet

Laitevakuutus
Edellinen artikkeli
Kesäloma ja ensimmäinen oma kännykkä
”Onhan siinä Play-kauppa”, kyseli Eemil, kun pääsi äitinsä kanssa kännykkäkauppaan. On siinä. Siinä ...
Seuraava artikkeli
10 syytä ottaa Laitevakuutus puhelimelle ja tabletille
Joka neljäs suomalainen rikkoo vuosittain älypuhelimensa.