Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Takaisin

Elämäni puhelu: ”Sinut on valittu meille töihin!”

2 min
Laitevakuutus Sahar Jamaal Sosa Laitevakuutus Sahar Jamaal Sosa

Sahar Jamaal Sosa laahusti allapäin suomentunnilta. Hän oli juuri saanut kuulla, ettei ollut saanut kovasti haluamaansa vuokra-asuntoa. Juna-asemalla puhelin soi.

”Hei Sahar”, puhelimessa kuului iloinen naisen ääni. Pysähdyin niille sijoilleni. Kaikki vähän hidastui. Tajusin soiton tulevan työpaikasta, jossa olin ollut jo kahdessa haastattelussa. ”Olisimme iloisia, jos voisit aloittaa meillä toimistoassistenttina,” ääni jatkoi englanniksi.

Jatkoin kävelyä, mutta olin niin sekaisin onnesta, että päädyin väärälle asemalaiturille vieviin rullaportaisiin. ”Pelastit päiväni”, henkäisin puhelimeen.

Oikea raide löytyi. Taisin hymyillä koko kotimatkan. Työpaikka lasten ja nuorten tasavertaisuutta edistävässä Me-säätiössä oli juuri sitä, mitä olin toivonut: kiinnostavaa toimistotyötä tärkeiden asioiden edistämiseksi. Olin innoissani siitäkin, että säätiön käynnistäjinä on Supercellin ja muiden peliyhtiöiden perustajia.

Irakissa työskentelin ihmisoikeusjärjestössä, mutta sitten tuli lähtö ja päädyimme toissa vuonna siskoni kanssa hakemaan turvaa Suomesta. Täällä olen tehnyt keikkoja ravintolassa ja Punaisella Ristillä, mutta tämä on ensimmäinen päivätyöni. Ei mikään harjoittelupaikka, vaan ihan oikea työ.”

Ilman puhelinta olisi tämäkin tarina jäänyt kertomatta. Varmista, että sinulla on aina toimiva luuri käytössäsi. Telia Laitevakuutus on kattava turva tapaturmaisen ja äkillisen rikkoutumisen varalle kaikille puhelimille ja tableteille. Saat rikkoutunutta vastaavan laitteen parhaimmillaan jo seuraavaksi arkipäiväksi valitsemaasi osoitteeseen Suomessa.

Tutustu Laitevakuutukseen


Teksti: Kaisa Viitanen
Kuva: Jaakko Lukumaa


 

Lisää samasta aiheesta:

Artikkelin aihealueet

Laitevakuutus
Edellinen artikkeli
Elämäni puhelu: ”Näen painajaisia, joissa puhelimeni soi ja soi”
Kaijun puhelin soi Turun yliopiston kirjastossa. Puhelu käynnisti monen päivän selvittelyvyyhdin.
Seuraava artikkeli
Elämäni puhelu: ”Sinulle on tytär Kiinassa”
Oli viimeinen arkiaamu ennen joulua, kun lankapuhelin 15 vuotta sitten soi Leena Virtasen ...