Takaisin

“Alle viikon vanha luuri – ja heti asfaltissa!”

2 min
Laitevakuutus: Puhelin rikki Laitevakuutus: Puhelin rikki

Tomas Laaksonen pelkäsi, että lapset hajottavat hänen tuliterän kännykkänsä, mutta toisin kävi. No, ihan sama kuka sen rikkoi, sillä uusi puhelin oli kädessä jo seuraavana päivänä.

“Puhelin vain lipesi kädestäni. Olin juuri ajanut auton kotipihaan, avannut oven ja nousemassa ulos. En voinut tehdä mitään. Kännykkä kolahti maahan ja näyttö meni käyttökelvottomaksi.

Ei ole totta, manasin. Uusi kännykkäni ei ollut vielä viikkoakaan vanha. Kyllä otti päähän!

Tällaista jälkeä tuli, kun tuliterä puhelimeni putosi maahan.

 

Olen perustamassa IT-alan yritystä, ja olin sen vuoksi valinnut tavallista paremman ja kalliimman laitteen, Samsung Galaxy S7 Edgen. Sillä on helppo hoitaa työasioita tien päällä, ja selaimet toimivat kunnolla.

Nyt jälkikäteen voi sanoa, että onneksi satuin näkemään liikkeessä mainoksen, jossa kerrottiin uusille kännyköille tarkoitetusta vakuutuksesta.

Meillä on kotona kolme- ja viisivuotiaat lapset. Vaikka en anna heidän käyttää puhelintani, taisin ajatella nimenomaan jälkikasvun olevan se suurin vaaratekijä sen suhteen.

No, vakuutukselle tuli käyttöä nopeammin kuin olin uskonut ja ihan omasta syystä. Vakuutusta on helppo käyttää. Esimerkiksi puhelimeni vakuutuksen kuukausimaksu on 9,90 euroa ja se lisätään puhelinlaskuuni. Jos kännykälleni sattuu jotain, omavastuu on 90 euroa. Kuukausimaksun ja omavastuun määrä riippuvat puhelimen hinnasta.

Onnettomuuden jälkeen etsin vanhan puolikuntoisen puhelimeni, laitoin siihen sim-kortin ja soitin AIG:n Telia Laitevakuutusnumeroon. Kerrottuani mitä oli tapahtunut, AIG:n virkailija sanoi lähettävänsä samanlaisen Samsungin kotiini Saloon. Seuraavana päivänä, alle vuorokausi tapahtuneesta, sain laitteen käteeni ja pääsin jatkamaan töitäni.

Ilman Telian vakuutusta minun olisi pitänyt turvautua kotivakuutukseen. Olisihan sekin korvannut puhelimen, mutta olisin joutunut olemaan pidempään ilman kännykkää, ajelemaan itse huoltoliikkeisiin ja selvittelemään, saisiko hajonneesta laitteesta vielä työkalua.

Juuri nyt tässä kohtaa yrityksen perustamista minulla ei yksinkertaisesti ole aikaa sellaiseen. Näköjään koskaan ei tiedä, mitä kännykälle tapahtuu, siksi pidän vakuutukseni taatusti voimassa.”
 

Varmista, että sinulla on aina toimiva luuri käytössäsi. Telia Laitevakuutus antaa kattavan turvan ulkoisen syyn aiheuttaman, äkillisen rikkoutumisen varalle kaikille puhelimille ja tableteille. Saat rikkoutunutta vastaavan laitteen parhaimmillaan jo seuraavaksi arkipäiväksi valitsemaasi osoitteeseen Suomessa.

Tutustu Laitevakuutukseen

Lisää samasta aiheesta:

Artikkelin aihealueet

Tulevaisuus Laitevakuutus
Edellinen artikkeli
”Puolitoistavuotias puraisi näytön rikki” – Lapsiperheissä puhelin on kovilla
Lapsiperheessä sattuu ja tapahtuu.
Seuraava artikkeli
”Pudotin käsipainon uuden puhelimeni päälle” – Suomalaisten kännyköille sattuu ja tapahtuu
Kännyköille sattuu mitä kummallisempia asioita.