Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

OnePlus 7 Pro nyt myynnissä

Tutustu uusiin OnePlus 7 Pro -puhelimiin ja osta omasi netistä tai Telia Kaupasta. Liittymäasiakkaillemme puhelin 3 vuoden takuulla.

OnePlus 7 PRO nyt saatavillasi

Uudet ja odotetut OnePlus 7 Pro -puhelimet ovat saapuneet myyntiin verkkokauppaan ja Telia Kauppoihin. Valitse suosikkisi kahdesta vaihtoehdosta. Muista myös, että Telian liittymäasiakkaat saavat kolmen vuoden takuun puhelimiin ja tabletteihin.

Voit myös ennakkotilata OnePlus 7 6GB + 128GB -puhelimen tai OnePlus 7 Pro 8GB + 256GB -puhelimen värissä Manteli, joiden toimitukset ja myymälämyynti alkavat

  • 4.6.: OnePlus 7 6GB + 128GB
  • 18.6.: OnePlus 7 Pro 8GB + 256GB värissä Manteli

OnePlus 7 -sarjan puhelimet

OnePlus
7 Pro 8GB+256GB
7 Pro 8GB+256GB
Uutuus
749,00
Tai osissa alk. 20,81 € / kk
OnePlus
7 Pro 12GB+256GB
7 Pro 12GB+256GB
Uutuus
829,00
Tai osissa alk. 23,03 € / kk
OnePlus
7 6GB+128GB
7 6GB+128GB
Uutuus
549,00
Tai osissa alk. 15,25 € / kk

Kysy ja keskustele uutuudesta Yhteisössä

Osallistu keskusteluun uudesta OnePlus 7 -puhelinsarjasta Telia Yhteisössä ja jaa mielipiteesi muille.

Laitevakuutus 1 kk 0 €

Saat uudelle luurillesi Laitevakuutuksen ensimmäisen kuukauden ajaksi maksutta (norm. 9,90 €/kk). Vahingon sattuessa tuomme vastaavan laitteen kotiovellesi jopa seuraavaksi päiväksi.

Lue lisää

Ota kaikki irti uudesta puhelimestasi

OnePlus 6T -puhelinsarja julkaistiin syksyllä 2018 ja uusin OnePlus 7 -sarja tulee saatavillesi toukokuun aikana. OnePlus-puhelimissa on reunaton, kookas näyttö, ja huipputehokas puhelimen algoritmi tunnistaa kasvot ja hienosäätää valaistuksen täydelliseksi valokuvaa ottaessa. Tutustu myös muihin uutuuslaitteisiin verkkosivuillamme.

Päivitä uuden puhelimen myötä myös puhelinliittymäsi, jonka voit valita käyttösi mukaan. Puhelinliittymissämme on aina rajaton netti kotimaassa. Mikäli puhelimen käyttö ulkomailla mietityttää, roaming-sivultamme löydät kaiken tarvittavan infon huolettomaan netinkäyttöön ulkomailla.

Suojaa myös älypuhelimesi Telian Turvapaketilla. Turvapaketilla voit suojata kaikki laitteesi ja nettiyhteytesi. Torju virukset, troijalaiset ja estä vakoiluohjelmat. Kun tietoturva on kunnossa, voit nauttia uudesta laitteestasi huoletta!

Nopeasti verkkokaupasta

OnePlus-puhelimet, puhelimiin sopivat suojakuoret ja -lasit sekä lisätarvikkeet tilaat helposti verkkokaupastamme. Voit maksaa kerralla tai osissa, ilman korkoja ja kuluja. Osta netistä ja nouda myymälästä tai tilaa puhelin vaikka kotiin saakka, jopa seuraavaksi päiväksi.