Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme. Lue lisää

OnePlus 6 ja vähän plussaa

Tilaa uusi OnePlus ennakkoon meiltä ja saat luurillesi Laitevakuutuksen ensimmäiseksi kolmeksi kuukaudeksi veloituksetta.

OnePlus 6:n ennakkomyynti on alkanut

Odotus on ohi ja nyt sitä saa! Ennakkotilaa omasi ja saat luurin käteesi heti ensimmäisten joukossa ensi tiistaina sekä vakuutuksen uudelle puhelimellesi vahinkojen varalle, kesän ajaksi maksutta. Telia Kauppoihin OnePlus 6 rantautuu varsinaisena myynninaloituspäivänä  22.5. ja kaikki myymälämme avaavat ovensa heti puhelimen myynnin alkaessa klo 9 aamulla.

Puhelimet

laitevakuutus 3 kk 0 €

Hankkiessasi OnePlus 6:n meiltä saat uudelle luurillesi Laitevakuutuksen ensimmäisen kolmen kuukauden ajaksi maksutta ja mielenrauhan kesäksi. Jos uusi tulokkaasi lipsahtaa kädestä asfalttiin tai rantakivikkoon, kiikutamme vastaavan laitteen rikkoutuneen tilalle suoraan kotiovellesi jopa seuraavaksi päiväksi, yhdellä puhelinsoitolla.

Lue lisää

Lisävirtaa ja -suojaa oneplussallesi

Tsekkaa valmistajan alkuperäistarvikkeiden valikoima OnePlus 6:lle pikalatureista tyylikkäisiin suojakuoriin ja -koteloihin.

Tutustu ja tilaa

Tutustu, kysy ja kommentoi

Osallistu Yhteisössä käytävään keskusteluun kevään kuumimmasta luuriuutuudesta!

Yhteisöön