Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Nokia-puhelimet

Ajatonta muotoilua ja ylivertaista käytettävyyttä

nokia-puhelimet päivittäiseen käyttöön

Nokian puhelimet ovat jo vuosikymmeniä olleet tunnettuja kauniista muotoilustaan ja erinomaisesta laadustaan. Uudet puhelinmallit eivät ole poikkeus: puhelimet valmistetaan kauniista ja kestävistä materiaaleista, jonka ansiosta ne kestävät kovassakin käytössä ja sopivat hyvin käteesi.

nokia-Puhelimet

Nokia
8.1
8.1
399,00
Tai osissa alk. 11,09 € / kk
Nokia
7.1
7.1
Säästä 50 €
Tarjous
249,00 299,00
Tai osissa alk. 6,92 € / kk
Nokia
5.1 Plus
5.1 Plus
199,00
Tai osissa alk. 5,53 € / kk
Nokia
8110 4G
8110 4G
79,00
Tai osissa alk. 2,20 € / kk

maailman suosituin käyttöjärjestelmä

Lähes kaikista Nokia-malleista löytyy puhdas, turvallinen ja aina ajan tasalla oleva Android-käyttöjärjestelmä. Androidin myötä käytettävissäsi on kattavat Google-palvelut eikä mitään ylimääräistä.

entistä yhteensopivampi yrityskäyttöön

Nokia tarjoaa sinulle kaiken tarvittavan työhön ja muuhun elämään. Puhtaan Androidin myötä se sopii entistä paremmin yhteen työssä ja vapaa-ajalla käyttämiesi ohjelmistojen ja sovellusten kanssa.

Yrityskauppaan

Päivitä puhelimesi Vaihtodiilillä

Siirry NMT:stä nykyaikaan ja tuo vanha Nokialaisesi tai muu muisto menneisyydestä meille, niin saat siitä reilun vaihtohyvityksen.

Lue lisää

nostalgiasta nykyaikaan

Monet meistä muistavat Nokian nostalgiset klassikkopuhelimet, kuten uskomattoman kestävän Nokia 3310 -kännykän, Symbian-klassikot kuten Nokia N8:n ja tuoreimpana muistona Nokia Lumia -puhelimet.

Uutta aikakautta edustavat Nokian uutuudet. Uutuuspuhelin Nokia 8.1 on tyylikkään muotoilun taidonnäyte. Puhelimessa on saumaton muotoilu, kaksoistakakamera ZEISS-optiikalla ja Android Pie -käyttöjärjestelmä.

Nokia 5.1 Plus -puhelin taas tarjoaa tyyliä, tehoa ja kestävyyttä. Puhelin takaa tehot niin mobiilipelaamiseen kuin suosikkisarjojen katsomiseenkin. Android One -käyttöjärjestelmällä saat uusimmat palvelut ja päivitykset.

Nokia 3.1, Nokia 5.1 ja Nokia 7.1 jatkavat Nokian tarinaa. Klassisten Nokia-puhelimien sydämenä toimii myös Android-käyttöjärjestelmä, joka maailman suosituimpana käyttöjärjestelmänä on vanha tuttavuus jo usealle meistä. Laadukkaalla kameralla taas tallennat muistot ja jaat ne halutessasi läheisillesi.

 

Nopeasti verkkokaupasta

Verkkokaupasta tilaat helposti Nokian ja lisätarvikkeet itsellesi tai lahjaksi. Voit maksaa kerralla tai osissa, ilman korkoja ja kuluja. Osta netistä ja nouda myymälästä tai tilaa puhelin kotiin saakka, jopa seuraavaksi päiväksi.

Tutustu puhelinliittymiimme ja valitse sinulle sopivin. Liittymissä on aina rajaton netti kotimaassa ja liittymän voit valita oman käyttösi mukaan.

Osallistu keskusteluun Yhteisössä

Mikä on sinun paras muistosi vanhasta puhelimestasi? Oliko jokin malli ylitse muiden tai mitä ominaisuutta kaipaat itse eniten?