Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Nokia-puhelimet

Ajatonta muotoilua ja ylivertaista käytettävyyttä

nokia-puhelimet päivittäiseen käyttöön

Nokian puhelimet ovat jo vuosikymmeniä olleet tunnettuja kauniista muotoilustaan ja erinomaisesta laadustaan. Uudet puhelinmallit eivät ole poikkeus: puhelimet valmistetaan kauniista ja kestävistä materiaaleista, jonka ansiosta ne kestävät kovassakin käytössä ja sopivat hyvin käteesi.

nokia-Puhelimet

Nokia
7 Plus
7 Plus
399,00
Tai osissa alk. 11,09 € / kk
Nokia
6 (2018)
6 (2018)
299,00
Tai osissa alk. 8,31 € / kk
Nokia
5.1
5.1
Säästä 50 €
Tarjous
149,00 199,00
Tai osissa alk. 4,14 € / kk
Nokia
3.1
3.1
129,00
Tai osissa alk. 3,59 € / kk
Nokia
1
1
99,00
Tai osissa alk. 2,75 € / kk
Nokia
8110 4G
8110 4G
79,00
Tai osissa alk. 2,20 € / kk

maailman suosituin käyttöjärjestelmä

Lähes kaikista Nokia-malleista löytyy puhdas, turvallinen ja aina ajan tasalla oleva Android-käyttöjärjestelmä. Androidin myötä käytettävissäsi on kattavat Google-palvelut eikä mitään ylimääräistä.

entistä yhteensopivampi yrityskäyttöön

Nokia tarjoaa sinulle kaiken tarvittavan työhön ja muuhun elämään. Puhtaan Androidin myötä se sopii entistä paremmin yhteen työssä ja vapaa-ajalla käyttämiesi ohjelmistojen ja sovellusten kanssa.

Yrityskauppaan

Päivitä puhelimesi Vaihtodiilillä

Siirry NMT:stä nykyaikaan ja tuo vanha Nokialaisesi tai muu muisto menneisyydestä meille, niin saat siitä reilun vaihtohyvityksen.

Lue lisää

nostalgiasta nykyaikaan

Monet meistä muistavat Nokian nostalgiset klassikkopuhelimet, kuten uskomattoman kestävän Nokia 3310 -puhelimen ja Symbian-klassikot kuten Nokia N8:n sekä tuoreimpana muistona Nokia Lumiat.

Nokia 3, Nokia 5 ja Nokia 8 aloittivat uuden aikakauden Nokian tarinassa. Klassisten Nokia-muotoiltujen puhelimien sydämenä toimii Android-käyttöjärjestelmä, joka maailman suosituimpana käyttöjärjestelmänä on vanha tuttavuus jo usealle meistä.

Uudempina tuttavuuksina Nokia julkaisi Nokia 6 (2018) ja Nokia 7 Plus -mallit maaliskuussa 2018. Uutuuksien valttina on kameroiden ZEISS-optiikka, jonka ansiosta ikuistat kaikki yksityiskohdat ja kuvasi ovat heti valmiita julkaistaviksi.

Vuonna 2000 julkaistua klassikkoa, Nokia 3310:aa ei myöskään sovi unohtaa - matopelin, uskomattoman akunkeston sekä kovan ulkokuorensa ansiosta puhelimesta on tullut kulttiklassikko. Puhelinkansan iloksi Nokia julkaisi vuonna 2017 uuden version puhelimesta, Nokia 3310 (3G):n, joka henkii ominaisuuksiltaan kunnioitusta vanhaa klassikkoa kohtaan.

Nopeasti verkkokaupasta

Verkkokaupasta tilaat helposti Nokian ja lisätarvikkeet itsellesi tai lahjaksi. Voit maksaa kerralla tai osissa, ilman korkoja ja kuluja. Yli 200 € tilauksille saat ilmaisen toimituksen ja luuri on nopeimmillaan käytettävissäsi jopa seuraavana päivänä.

Tutustu puhelinliittymiimme ja valitse sinulle sopivin. Liittymissä on aina rajaton netti kotimaassa ja liittymän voit valita oman käyttösi mukaan.

Osallistu keskusteluun Yhteisössä

Mikä on sinun paras muistosi vanhasta puhelimestasi? Oliko jokin malli ylitse muiden tai mitä ominaisuutta kaipaat itse eniten?