Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Yhteys, joka liikuttaa muutakin kuin WhatsApp-viestejä

14,90 €/KK
Nyt Rajaton 2 M -liittymän ostajalle ReimaGO-aktiivisuusranneke kaupan päälle
Rajaton 3G- ja 4G-netti kotimaassa varmistaa, että lapsesi on aina tavoitettavissa.
Netin käyttö ja roaming EU/ETA-maissa, Pohjolassa ja Baltiassa sisältyy hintaan

rajaton 2 m ja reimago - rajattoman liikuttava yhteys

Vauhti kuuluu lapsiperheen arkeen, liittymän valinnanvaikeus ei. Olemme kasanneet yhdessä Reiman kanssa täydellisen ensiliittymäpaketin, joka laittaa megabittien lisäksi liikettä myös itse puhelimen käyttäjään. Kun hankit nyt juniorin luuriin Rajaton 2M -liittymän, saat kaupan päälle liikunnan iloa lisäävän ReimaGo-aktiivisuusrannekkeen lapsille (arvo 49,90 €). Tarjous on voimassa 23.7.–19.8. ja rannekkeita on rajoitettu erä.

 

Rajaton 2 M

Aktiivisen lapsen huoleton ensiliittymä
4G-verkon maksiminopeus 2 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa RAJATON
Puhelut ja viestit 250 min & kpl
Netti EU/ETA-maissa 7 Gt /kk
ReimaGO-aktiivisuusranneke kaupan päälle!

RAJATON LITE 0,2 M

Satunnaiseen käyttöön
4G-verkon maksiminopeus 0,256 Mbit /s
Netti kotimaassa RAJATON
Puhelut ja viestit 0,07 €/min tai kpl
Netti EU/ETA-maissa, Pohjolassa ja Baltiassa 2 Gt /kk

 

Liittymien lisätiedot
Maksiminopeus sekä nopeuden vaihtelu riippuu mm. laitteen ominaisuuksista sekä verkon kuormituksesta. Kotimaan netin käyttö rajattomasti ilman lisäkustannuksia. Paketin ylittävä netin käyttö EU/ETA-alueella hintaan 1 €/pvä. Päivähinta sisältää 300 Mt tiedonsiirtoa päivää kohden. Uuden liittymän kytkentämaksu verkossa 3 € (norm. 5 €).

 

Mikä ihmeen ReimaGo?

Liikuta muutakin kuin WhatsApp-viestejä

ReimaGo on helppo tapa seurata lapsesi aktiivisuutta. Liikkumaan innostaa Goey-pelihahmo, jonka energiatasoja lapsi nostattaa omalla aktiivisuudellaan.

Tutustu

lapsen ensimmäinen liittymä

Eka ikioma puhelin

Juniorin ikioman puhelimen tulee olla helppokäyttöinen ja luotettava, mutta myös kestävä. Valitse näistä erinomaisesti tähän tarkoitukseen sopivista puhelimista lapsellesi sopivin – ne kulkevat helposti myös koulurepussa ja sietävät vähän rajumpiakin leikkejä.

Huawei
Y6 (2017)
Y6 (2017)
99,00
Tai osissa alk. 2,75 € / kk
Nokia
1
1
Uutuus
99,00
Tai osissa alk. 2,75 € / kk
Samsung
Galaxy A3 (2017)
Galaxy A3 (2017)
199,00
Tai osissa alk. 5,53 € / kk
Apple
iPhone SE 32GB
iPhone SE 32GB
299,00
Tai osissa alk. 8,31 € / kk

Netti täynnä mahdollisuuksia

Netti on turvallinen paikka toimia, kun mediataidot on hallussa ja pelisäännöt tutut. Tsekkaa vinkit lapsen nettitaitojen tukemiseen Telian ja Pelastakaa Lapset Ry:n Lapset netissä -oppaasta.

Tutustu oppaaseen

Yhteistyössä:

Liittymä lapselle

Tilaa lapselle sopiva ensiliittymä meiltä. Liittymät ovat aina ilman sitoutumispakkoa ja liittymissä on rajaton netti. Liittymään saa myös saldorajan, joka estää ikävät laskuyllätykset. Rajaton netti takaa kuitenkin sen, että lapseen saa tarvittaessa yhteyden.

Ensimmäiseksi älypuhelimeksi sopii puhelin, joka on helppo käyttää ja joka toimii luotettavasti. Yhteisistä pelisäännöistä kannattaa sopia, jotta kaikki sujuu hyvin ja lapsi voi rauhassa tutustua uuteen puhelimeensa. Lue vinkkimme yhteisten pelisääntöjen sopimiseen ja puhelimenkäytön opettelemiseen.

Puhelinmalleihin voit tutustua puhelimet-osiossamme, josta voit tilata sopivan puhelimen helposti. Tarvittaessa löydät meiltä myös prepaid-liittymät.