Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Asiakasedut alkavat Telia Kaupasta

Hanki reissunkestävä tabletti sekä nopea ja rajaton netti yhteishintaan 14,90 €/kk.

Meidän asiakkaanamme nyt tuplasti etua

Puheliittymä- tai kiinteän laajakaistan asiakkaanamme saat nyt Huawei T3 10 -tabletin ja Yhteys Mukaan keskittäjälle -mobiililaajakaistaliittymän yhteishintaan 14,90 €/kk. Etuhinta edellyttää 24 kuukauden sopimusta. Sopimuskauden kokonaishinta on 362,60 €.

Tabletin hinta ilman liittymää on 179 € ja liittymän hinta ilman tablettia 16,90 €/kk.

Tilaa laite ja liittymä

 


 

Tarjousehdot

Tarjousehdot:

Huawei Mediapad T3 10 -tabletti 5 €/kk ja Yhteys mukaan keskittäjälle – liittymä max. 100 Mbit/s nopeudella 9,90 €/kk 24 kk ajan. Paketin yhteishinta 14,90 €/kk. Sopimuskauden kokonaishinta 362,60 € (sisältäen Yhteys mukaan liittymän avaus- ja kytkentämaksun). 24 kk määräaikaisen sopimuskauden jälkeen Yhteys mukaan -liittymä jatkuu toistaiseksi voimassa olevana hintaan 16,90 €/kk tai hinnaston mukaisella hinnalla. Yhteys mukaan keskittäjälle -liittymässä rajaton netti kotimaassa ja 10 Gt/kk netin käyttöä muualla EU/ETA-alueella. Määrän täytyttyä käyttö jatkuu EU/ETA-alueella automaattisesti päivähinnalla 2,00 €/vuorokausi, joka sisältää 600 Mt netinkäyttöä. Päivähinnan täytyttyä käyttö jatkuu ilman lisäkustannuksia verkon perusnopeudella (128 kbit/s) seuraavan vuorokauden alkuun, jolloin nopeus palautuu. Netin arvioitu maksiminopeus 100 Mbit/s. Saapuvan liikenteen vaihteluväli 3G-verkossa 0,4–40 Mbit/s ja 4G-verkossa 10–100 Mbit/s. Tiedonsiirron maksiminopeus sekä nopeuden vaihtelu riippuu mm. laitteen ominaisuuksista sekä verkon kuormituksesta. Liittymän käyttö muualla maailmassa kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaan. Puhelut ja viestit veloitetaan käytön mukaan. Puhelut 0,09 €/alkava minuutti ja viestit 0,09 €/kpl. Liittymä toimii samoilla hinnoilla ollessasi missä tahansa EU/ETA-alueella. Suomesta soitetut puhelut ulkomaille veloitetaan ulkomaanpuheluhinnaston mukaan. Lisäksi puhelut Suomesta Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan, Viroon, Latviaan ja Liettuaan kotimaan hinnoin. Hinnoittelu ei koske puheluja ja viestejä palvelu- ja yritysnumeroihin. Hinta koskee uusia liittymiä ja nykyliittymien päivityksiä. Liittymän avaus- ja muutosmaksu 5 €, itsepalvelussa 3 €. Voimassa niin kauan kuin tabletteja riittää. Ks. suuntaa-antavat peittoalueet www.telia.fi/kuuluvuus.

Saat Yhteys mukaan -liittymän keskittäjän hintaan, kun käytössäsi vähintään yksi keskittäjän hintaan oikeuttava Telian puheliittymä tai kiinteä laajakaista. Huomaathan, että jos irtisanot keskittäjän hintaan oikeuttavan liittymäsi, et ole enää oikeutettu keskittäjän hintaan. Tällöin Yhteys Mukaan -liittymän hinta on 29,90 €/kk tai voimassa olevan hinnaston mukainen hinta.

Näytä vähemmän