Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme. Lue lisää

Asiakasedut alkavat Telia Kaupasta

Hanki reissunkestävä tabletti sekä nopea ja rajaton netti yhteishintaan 19,90 €/kk. Tsekkaa tabletin saatavuus lähimmästä Telia Kaupasta!

Meidän asiakkaanamme nyt tuplasti etua

Puheliittymä- tai kiinteän laajakaistan asiakkaanamme saat nyt Huawei-tabletin ja Yhteys Mukaan keskittäjälle -mobiililaajakaistaliittymän yhteishintaan 19,90 €/kk. Etuhinta edellyttää 12 kuukauden sopimusta. Sopimuskauden kokonaishinta on 238,80 €.

Tabletin hinta ilman liittymää on 179 € ja liittymän hinta ilman tablettia 16,90 €/kk.

Huom! Laite tilapäisesti loppu verkkokaupasta, tarkasta tabletin saatavuus lähimmästä Telia Kaupastasi.

Tsekkaa saatavuus

.Etsi lähin myymälä


 

Tarjousehdot

Tarjousehdot:

Huawei Mediapad T3 10 -tabletti 10 €/kk ja Yhteys mukaan keskittäjälle – liittymä max. 100 Mbit/s nopeudella etuhintaan 9,90 €/kk 12 kk ajan. Paketin yhteishinta 19,90 €/kk. Sopimuskauden kokonaishinta 243,80 € (sisältäen Yhteys mukaan liittymän avaus- ja kytkentämaksun). 12 kk määräaikaisen sopimuskauden jälkeen Yhteys mukaan -liittymä jatkuu toistaiseksi voimassa olevana hintaan 16,90 €/kk tai hinnaston mukaisella hinnalla. Etuhintaan oikeuttavassa Yhteys mukaan -liittymässä rajaton netti kotimaassa ja 10 Gt/kk netin käyttöä muualla EU/ETA-alueella. Määrän täytyttyä käyttö jatkuu EU/ETA-alueella automaattisesti päivähinnalla 2,00 €/vuorokausi, joka sisältää 600 Mt netinkäyttöä. Päivähinnan täytyttyä käyttö jatkuu ilman lisäkustannuksia verkon perusnopeudella (128 kbit/s) seuraavan vuorokauden alkuun, jolloin nopeus palautuu. Netin arvioitu maksiminopeus 100 Mbit/s. Saapuvan liikenteen vaihteluväli 2G-verkossa 0,02–0,2 Mbit/s, 3G-verkossa 0,4–40 Mbit/s ja 4G-verkossa 10–100 Mbit/s. Lähtevän liikenteen vaihteluväli 2G-verkossa 0,01–0,1 Mbit/s, 3G-verkossa 0,1–4 Mbit/s ja 4G-verkossa 3–50 Mbit/s. Tiedonsiirron maksiminopeus sekä nopeuden vaihtelu riippuu mm. laitteen ominaisuuksista sekä verkon kuormituksesta. Liittymän käyttö muualla maailmassa kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaan. Puhelut ja viestit veloitetaan käytön mukaan. Puhelut 0,09 €/alkava minuutti ja viestit 0,09 €/kpl. Liittymä toimii samoilla hinnoilla ollessasi missä tahansa EU/ETA-alueella. Suomesta soitetut puhelut ulkomaille veloitetaan ulkomaanpuheluhinnaston mukaan. Lisäetuna puhelut Suomesta Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan, Viroon, Latviaan ja Liettuaan kotimaan hinnoin. Hinnoittelu ei koske puheluja ja viestejä palvelu- ja yritysnumeroihin. Etuhinta koskee uusia liittymiä ja nykyliittymien päivityksiä. Liittymän avaus- ja muutosmaksu 5 €, verkkokaupassa 0 €. Etuhinta on voimassa niin kauan kuin tabletteja riittää. Ks. suuntaa-antavat peittoalueet www.telia.fi/kuuluvuus.

Saat Yhteys mukaan -liittymän keskittäjän hintaan, kun käytössäsi vähintään yksi keskittäjän etuun oikeuttava Telian puheliittymä tai kiinteä laajakaista. Huomaathan, että jos irtisanot keskittäjän hintaan oikeuttavan liittymäsi, et ole enää oikeutettu keskittäjän etuhintaan. Tällöin Yhteys Mukaan -liittymän hinta on 29,90 €/kk tai voimassa olevan hinnaston mukainen hinta.

Näytä vähemmän