Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Asiakasedut jatkuvat toisaalla

Etuhintaisten iPadien tämänkertainen erä löysi uudet omistajansa, mutta ei huolta. Liittymäasiakkaana hankit nyt Huawei-tabletin ja liittymän laitteelle hintaan 19,90 €/kk.

Tabletti käteen jopa huomiseksi

Asiakasetuhintaisten iPadien tämänkertainen erä pääsi loppumaan, mutta asiakasedut eivät.

Puheliittymä- tai kiinteän laajakaistan asiakkaanamme saat nyt Huawei-tabletin ja Yhteys Mukaan keskittäjälle -mobiililaajakaistaliittymän yhteishintaan 19,90 €/kk. Tutustu pakettiin ja tilaa ketterä reissutabletti itsellesi tai lahjasi. Toimitus perille jopa seuraavaksi päiväksi!

Tilaa laite ja liittymä

 

Tarjousehdot

Tarjousehdot:

iPad 32GB WiFi+Cellular -tabletti 20 €/kk ja Yhteys mukaan keskittäjälle – liittymä max. 100 Mbit/s nopeudella etuhintaan 9,90 €/kk 24 kk ajan. Paketin yhteishinta 29,90 €/kk. Sopimuskauden kokonaishinta 720,60 € (sisältäen Yhteys mukaan liittymän avaus- ja kytkentämaksun). 24 kk määräaikaisen sopimuskauden jälkeen Yhteys mukaan -liittymä jatkuu toistaiseksi voimassa olevana hintaan 16,90 €/kk tai hinnaston mukaisella hinnalla. Etuhintaan oikeuttavassa Yhteys mukaan -liittymässä rajaton netti kotimaassa ja 10 Gt/kk netin käyttöä muualla EU/ETA-alueella. Määrän täytyttyä käyttö jatkuu EU/ETA-alueella automaattisesti päivähinnalla 2,00 €/vuorokausi, joka sisältää 600 Mt netinkäyttöä. Päivähinnan täytyttyä käyttö jatkuu ilman lisäkustannuksia verkon perusnopeudella (128 kbit/s) seuraavan vuorokauden alkuun, jolloin nopeus palautuu. Netin arvioitu maksiminopeus 100 Mbit/s. Saapuvan liikenteen vaihteluväli 2G-verkossa 0,02–0,2 Mbit/s, 3G-verkossa 0,4–40 Mbit/s ja 4G-verkossa 10–100 Mbit/s. Lähtevän liikenteen vaihteluväli 2G-verkossa 0,01–0,1 Mbit/s, 3G-verkossa 0,1–4 Mbit/s ja 4G-verkossa 3–50 Mbit/s. Tiedonsiirron maksiminopeus sekä nopeuden vaihtelu riippuu mm. laitteen ominaisuuksista sekä verkon kuormituksesta. Liittymän käyttö muualla maailmassa kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaan. Puhelut ja viestit veloitetaan käytön mukaan. Puhelut 0,09 €/alkava minuutti ja viestit 0,09 €/kpl. Liittymä toimii samoilla hinnoilla ollessasi missä tahansa EU/ETA-alueella. Suomesta soitetut puhelut ulkomaille veloitetaan ulkomaanpuheluhinnaston mukaan. Lisäetuna puhelut Suomesta Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan, Viroon, Latviaan ja Liettuaan kotimaan hinnoin. Hinnoittelu ei koske puheluja ja viestejä palvelu- ja yritysnumeroihin. Etuhinta koskee uusia liittymiä ja nykyliittymien päivityksiä. Liittymän avaus- ja muutosmaksu 5 €, verkkokaupassa 0 €. Etuhinta on voimassa niin kauan kuin tabletteja riittää. Ks. suuntaa-antavat peittoalueet www.telia.fi/kuuluvuus.

Saat Yhteys mukaan -liittymän keskittäjän hintaan, kun käytössäsi vähintään yksi keskittäjän etuun oikeuttava Telian puheliittymä tai kiinteä laajakaista. Huomaathan, että jos irtisanot keskittäjän hintaan oikeuttavan liittymäsi, et ole enää oikeutettu keskittäjän etuhintaan. Tällöin Yhteys Mukaan -liittymän hinta on 29,90 €/kk tai voimassa olevan hinnaston mukainen hinta.

Näytä vähemmän