Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Sinunkin kotisi voi olla älykäs

Hyviä uutisia: kaikilla on varaa älykotiin. Rakenna siitä omannäköisesi – kaipaatko helppoutta vai kenties mielenrauhaa?
Hienoa, olet Telia Zonen piirissä.
Lue lisää
Et ole Telia Zonen piirissä.
Lue lisää

Älykoti sopii kaikille

Lapsiperheen arkeen etäohjattavat valvontakamerat ja valot tuovat mielenrauhaa sekä sujuvuutta: eiväthän valot jääneet päälle päiväkotiin kiirehtiessä? Tulihan koululainen varmasti koulusta suoraan kotiin? Onko lemmikillä kotona kaikki hyvin, kun olet töissä?

Parasta älykodissa on...

Telia Zone on älykodin perusta

Laajakaista mahdollistaa älykodin

Telia Zone -palvelu on laajakaistamme lisätoiminto ja älykodin perusta. Se ei maksa mitään – päivitä vain reitittimesi ja voit aloittaa oman älykotisi rakentamisen. Mutta pieni varoituksen sana: jäät ehkä koukkuun helppouteen.

Näin älyllistät kotisi

Palvelut

Tekstarivahti

Tiedä milloin läheisesi saapuvat kotiin

Tekstarivahti kertoo, kun perheenjäsenesi tulevat kotiin. Lisää vain perheesi älypuhelimet Telia Zoneen ja valitse kenelle automaattinen tekstari lähetetään. Tekstarivahdin käyttö edellyttää, että puhelimissa on WiFi-yhteys päällä.

Ota käyttöön

Philips Hue -valaistus

Maksimoi mukavuus

Älykodilla voit tehdä elämästä mukavampaa ja turvallisempaa. Tutustu valikoimaamme ja hanki kodin älylaitteet kätevästi verkkokaupastamme ilman korkoja tai kuluja.

Tutustu

Usein kysyttyä Telia Zonesta
Mikä on Telia Zone?

Telia Zone on Telian ratkaisu älykodin keskukseksi. Se mahdollistaa olemassa olevien palveluiden tai laitteiden älykkäämmän käytön. Teet kodistasi älykkäämmän aktivoimalla sovelluksia tai palveluita tai liittämällä laitteita Telia Zone -palveluun. Voit esimerkiksi lisätä älylukkoihin tai valvontakameroihin toiminteen, joka muistuttaa lukitsemattomista ovista kaikkien poistuessa kotoa tai laittaa kamerat päälle, kun viimeinenkin perheenjäsen suuntaa ulos.

Mistä tiedän, onko minulla Telia Zone?

Tarkista, että laajakaistaliittymäsi on yhteensopiva.

Mitä Telia Zone maksaa?

Telia Zone ei maksa mitään, vaan se on toiminto Telian reitittimissä. Sen sijaan jotkut yhteistyökumppaniemme tuotteista maksavat, mutta esimerkiksi CoPlay ja IFTTT ovat ilmaisia.

Miten Telia Zone eroaa muista älykotiratkaisuista?

Kun aktivoit Telia Zone -palvelun kanssa yhteistyökumppaniemme sovelluksia, palveluita ja älylaitteita, niistä tulee pikkaisen älykkäämpiä. Telia Zone -palvelun avulla ne tunnistavat, kun sinä tai perheenjäsenesi on kotona tai poissa kotoa ja sopeutuvat sen mukaan.

Telia Zone palvelee siis koko perhettä. Toisin kuin monet muut älykotiratkaisut, Telia Zone ei ole riippuvainen käyttäjästä. Kaikki samaan wifiin liittyneet voivat hallita Telia Zone -palveluun liitettyjä älytoimintoja.

Lisäksi toiset älykotiratkaisut vaativat usein, että osta uusia laitteita. Telia Zone -palvelun käytön voit aloittaa vaikka heti.

Onko olemassa Telia Zone -sovellusta?

Ei vielä. Hallinnoit Telia Zone -palveluun liitettyjä tuotteita ja palveluita niiden omilla sovelluksilla.

Lisäksi toiset älykotiratkaisut vaativat usein, että osta uusia laitteita. Telia Zone -palvelun käytön voit aloittaa vaikka heti.

Toimiiko Telia Zone mobiililaajakaistassa?

Ei, Telia Zone on kiinteiden laajakaistareitittimiemme toiminto.

Onko hybridireititin Telia Zone -yhteensopiva?

Hybridireititin tulee tukemaan Zonea. Toiminnollisuus tuodaan kevään 2019 aikana hybridireitittimiin päivityksenä.

Kuinka lopetan Telia Zonen käytön?

Voit helposti lopettaa Telia Zonea hyödyntävien palveluiden, kuten Tekstarivahdin tai IFTTT:n, käytön kyseisessä sovelluksessa. Telia Zone -toiminto on itsessään aina valmiina reitittimessä.

Näytä vähemmän
Ratkaisuja ongelmatilanteisiin
Mitä teen, jos tekstarivahti ei tunnista, että olen Zonessa?
  • Tarkista, että liittymäsi on yhteensopiva.
  • Tarkista, että päätelaitteesi on liittynyt Telia Zone -reitittimen wifi-verkkoon.
  • Huom! Telia Zone ei toimi VPN-yhteyden kanssa.
Mitä teen, jos minulla on ongelmia kumppanitarjoaman kanssa?

Ota yhteyttä kyseisen kumppanin tuotetukeen:

Näytä vähemmän