Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Honor

Ajattomat ja tyylikkäät Honor-älypuhelimet ja lisälaitteet löydät Telian verkkokaupasta. Toimitus perille jopa seuraavaksi päiväksi.

Honor-puhelimet

Honor-puhelimissa yhdistyy tyylikäs muotoilu, nopeus ja älykäs kamera. Viimeistä yksityiskohtaa myöten suunnitelluilla puhelimilla tallennat tärkeimmät hetkesi ja pidät yhteyttä ystäviisi. Olitpa mobiilipelaaja, innokas valokuvaaja tai musiikkihifistelijä, löydät varmasti oman puhelimesi Honorilta!

Honor-perheen uusimmat puhelimet

Honor
Play
Play
Uutuus
299,00
Tai osissa alk. 8,31 € / kk
Honor
10
10
349,00
Tai osissa alk. 9,70 € / kk
Honor
10 128 GB
10 128 GB
399,00
Tai osissa alk. 11,09 € / kk
Honor
9 Lite
9 Lite
Uutuus
169,00
Tai osissa alk. 4,70 € / kk
Honor
8X
8X
Uutuus
299,00
Tai osissa alk. 8,31 € / kk
Honor
7A
7A
Uutuus
139,00
Tai osissa alk. 3,87 € / kk
Honor
7S
7S
Uutuus
99,00
Tai osissa alk. 2,75 € / kk

Osallistu keskusteluun Yhteisössä

Tsekkaa käyttökokemukset, arvioit ja vinkit suosituimmista Honor-malleista.

Oletko yrittäjä?

Tutustu Honor-puhelinvalikoimaamme yritysverkkokaupassa.

Honor Play kovaan käyttöön

Löydä oma Honor-suosikkisi

Honorin uusi pelipuhelin, Honor Play, on älykäs ja nopea. Puhelimessa on Kirin970-tekoälyprosessori, joka tekee tekoälysovelluksien käytöstä nopeaa ja sulavaa. Puhelimen GPU Turbo -ominaisuus kasvattaa grafiikkasuorittimen tehoja ja alentaa virrankulutusta. Värinätoiminto ja uskomaton 3D-äänitekniikka saavat sinut tuntemaan, kuin olisit itse pelissä mukana.

Kauniissa Honor 10 -puhelimessa on Aurora-lasimuotoilu, joka vaihtaa sävyään katselukulmasta riippuen. Puhelimessa on älykäs kaksoiskamera, joka tunnistaa useita kohteita ja osaa yhdistää kohteisiin parhaiten sopivat kamera-asetukset.

Huippuluokan FullView-näytöllä varustetuista Honor 7A, Honor 7S, Honor 8X ja Honor 9 Lite -puhelimista löytyy sopiva puhelin jokaiselle perheenjäsenelle.

Päivitä liittymäsi samalla uuteen puhelimeesi. Liittymämme ovat aina ilman sitoutumispakkoa ja sisältävät rajattoman netin kotimaassa. Valitse puhelinliittymä käyttösi mukaan. Katso myös puhelinliittymäedut alle 28-vuotiaille ja opiskelijoille.

Nopeasti verkkokaupasta

Honor-puhelimet löydät verkkokaupastamme. Meiltä löytyvät myös tarvittavat lisävarusteet puhelimeen, kuten suojakuoret ja laadukkaat kuulokkeet.

Verkkokaupasta tilaat helposti laitteen Honorin valikoimasta itsellesi tai lahjaksi. Voit maksaa kerralla tai osissa, ilman korkoja ja kuluja. Yli 200 € tilauksille saat ilmaisen toimituksen ja laite on nopeimmillaan käytettävissäsi jopa seuraavana päivänä.

Hyödynnä vaihtodiili ja päivität puhelimesi entistä edullisemmin. Muista myös turvata yhteydenpidon tärkein väline: laitevakuutus turvaa mikäli laitteesi lipsahtaa lumihankeen tai kovaan katuun tuomme murheen sattuessa vastaavan laitteen kotiovellesi.