Juhlavuoden iPhonet myynnissä

Alkuperäinen iPhone täyttää tänä vuonna kymmenen vuotta, ja juhlan kunniaksi sekä omppufanien riemuksi Apple julkaisi peräti kolme uutta iPhone-mallia. iPhone 8, iPhone 8 Plus sekä iPhone X ovat nyt myynnissä.

Seuraa, kysy, kommentoi

Tsekkaa viimeisimmät tiedot uusista Appleista ja osallistu keskusteluun Yhteisössä. Seuraa blogia ja osallistu keskusteluun, niin tiedät missä mennään.

Yhteisöstä löydät myös tietoa toimitusajoista.
Siirry Yhteisöön

 

Tilaa omasi

Tilaa alta iPhone X, iPhone 8 tai iPhone 8 Plus. Ostoksen voit tehdä myös myymälässä tai puhelimitse. Katso myymälöiden tiedot ja aukioloajat.

Suojaa uusi iphonesi

Ei haittaa vaikka on särki, kuha on laitevakuutus. Saat vastaavan laitteen särkyneen tilalle jopa seuraavaksi päiväksi. Kotiin kuljetettuna. Yhdellä puhelulla. Nyt iPhone 8, iPhone 8 Plus ja iPhone X -älypuhelimen ostajalle Laitevakuutus 3 kk 0 €!

Lue lisää

Upouudet lisätarvikkeet

 

 

On sadonkorjuun aika

Poimi iPhonen kaveriksi Yhteys puhelimeen L -paketti etuhintaan 24,90 €/kk*.

*Etu ensimmäisen 12 kk ajan, jonka jälkeen 29,90 €/kk. Etu vain uusiin liittymiin.
 
Osta liittymä

Jokaiselle jotakin

iPhone 8, iPhone 8 Plus sekä iPhone X muodostavat viimeisimmän sukupolven kymmenen vuotta täyttäneessä Apple iPhone -suvussa.

Apple iPhonen edellinen tehokaksikko iPhone 7 ja iPhone 7 Plus lipuivat koko kansan tietoisuuteen syksyllä 2016. Kaksikko on niittänyt kiitosta erityisesti kameroistaan, terävistä Retina-näytöistään sekä roisketiiviydestään.

Seiskakaksikkoa edeltävä iPhone 6S ei ominaisuuksiltaan peruskäytössä juuri häviä isosisaruksilleen vaan sopii mainiosti esimerkiksi sellaiselle Applen älypuhelimien ystävälle, joka ei arkipäivässään tarvitse kaikista viimeisimpiä vimpaimia.

Jos kuitenkin kaipaat vielä paremmin kouraan sopivaa kompaktia mallia, valintasi on ehdottomasti iPhone SE, jonka suorituskyky ja sisusta vastaa täysin supersuosittua iPhone 6S:ää, mutta on ulkoiselta kooltaan hivenen pienempi ja mahtuu paremmin taskuun.

 

Katso vanhemmat mallit

Nopeasti verkkokaupasta

Verkkokaupasta tilaat helposti iPhonen ja lisätarvikkeet itsellesi tai lahjaksi. Voit maksaa kerralla tai osissa, ilman korkoja ja kuluja. Yli 500 € tilauksille saat ilmaisen toimituksen ja luuri on nopeimmillaan käytettävissäsi jopa seuraavana päivänä.