Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Liittymässä on nyt nähtävää

Rajaton 300 M+ ja C More nyt samassa paketissa – tilaa omasi tarjoushintaan 29,90 €/kk.

RAJATON 300 M+ JA C MORE

Nopea yhteys ja viihde samassa paketissa
4G-verkon maksiminopeus 300 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa RAJATON
Puhelut ja viestit RAJATON
Netti EU/ETA-maissa 20 Gt /kk
Liittymän hintaan sisältyy C More -kanavapaketti 12 kuukauden ajan. Säästä 215,40 €!

Avaa elokuvien ja sarjojen maailma

Mitä tekee huippunopealla netillä, jos ei ole mitä katsoa? Niin mekin ajattelimme, joten lisäsimme Rajaton-puhelinliittymään C Moren huippusisällöt.

Päivitä liittymäsi uudelle vuosikymmenelle ja avaa elokuvien ja sarjojen maailma. Pidä kuitenkin kiirettä – tarjous on voimassa vain 31.3.2020 asti.

C Moren viihdekanavilta ja ohjelmakirjastosta näet leffoja, sarjoja ja lastenohjelmia

Lisäksi C Moren oman suoratoistopalvelun viihdesisällöt ovat vapaasti katsottavissa Telia TV -tunnuksillasi. Katso suositut sarjat C Moressa

Kysymyksiä ja vastauksia

Onko liittymä määräaikainen?

Kyllä, etuhintaisessa Rajaton 300 M+ -liittymässä on 12 kuukauden määräaikainen sopimus. Tämän jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana normaalilla hinnaston mukaisella hinnalla. Ilmoitamme aina erikseen, kun hintaetu on päättymässä.

Mitä jos minulla on jo Telian liittymä?

Voit päivittää nykyisen liittymäsi ja tilata Rajaton 300 M+ -liittymän ja C More -kanavapaketin kätevästi itse – kirjaudu ja päivitä

Säilyykö nykyinen numeroni, jos vaihdan Telialle?

Kyllä säilyy, mutta voit myös tilata täysin uuden numeron. Hoidamme tilauksesi jälkeen puolestasi kaiken valmiiksi. Sinun täytyy vain asentaa kotiisi saapuva SIM-kortti laitteeseen. Ilmoitamme tekstiviestillä, milloin liittymä aktivoituu tai voit tilausvaiheessa halutessasi määrittää tarkemman ajankohdan aktivoitumiselle.

Miten voin katsoa C More -kanavapaketin sisältöjä?

C More -kanavapaketin sisältöjä voit katsoa Telia TV -palvelusta maksuttomalla Telia TV sovelluksella, tietokoneen selaimella osoitteessa tv.telia.fi tai televisiosta lisämaksullisella Telia TV digiboksilla.

Mikäli sinulla on käytössäsi Telia TV digiboksi yhdistettynä Telian laajakaistaan, ota yhteys asiakaspalveluumme. C More -etua ei voi hyödyntää Telian kaapeli-TV:ssä.

Mitä ohjelmia C More -kanavapaketti näyttää?

C Moren viihdekanavilta ja ohjelmakirjastosta näet mm. pohjoismaisia rikossarjoja, Hollywood-leffoja ja suosittuja lastenohjelmia.

Saat käyttöösi Telia TV -tunnuksillasi myös C Moren oman suoratoistopalvelun ja sen viihdesisällöt. C More -suoratoistopalvelussa voit katsoa esimerkiksi C Moren kotimaisia alkuperäissarjoja, kuten Hotel Swan Helsinki, Onnela ja Roba. Lisäksi näet MTV3-, Sub- ja AVA-kanavien ohjelmia ilman katkoja sekä Salattujen elämien ja monen muun suosikkisarjan jaksoja jo ennakkoon.

Mitä eroa on C More -kanavapaketilla ja C More -suoratoistopalvelulla?

C More -kanavapaketin voit tilata Telia TV -palveluun. Kanavapaketti sisältää viihdekanavat ja ohjelmakirjaston, joista näet mm. pohjoismaisia rikossarjoja, Hollywood-leffoja ja suosittuja lastenohjelmia.

C More -kanavapaketin tilaajana saat maksutta käyttöösi myös C Moren oman suoratoistopalvelun viihdesisällöt ja huikeasti lisää katsottavaa, kuten C Moren kotimaiset alkuperäissarjat. Palveluun kirjaudut Telia TV sovelluksen tunnuksillasi joko C More -sovelluksella tai osoitteessa cmore.fi.