Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Liittymän ostajalle PS Plus kaupan päälle

Hanki Rajaton 100 M -puhelinliittymä hintaan 26,90 €/kk (12 kk), jonka jälkeen 29,90 €/kk. Kaupan päälle PlayStation Plus 12 kk -jäsenyys (arvo 60 €).

Etu on voimassa vain verkkokaupassa 7.–31.3.2019 ja koskee ainoastaan uusia liittymiä ja numeronsiirtoja Telialle.

USP-nauha

RAJATON 100 M

4G-verkon maksiminopeus 100 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa RAJATON
Puhelut ja viestit 1200 min & kpl
Netti EU/ETA-maissa 12 Gt /kk
Etusi yhteensä 60 €! PlayStation Plus 12 kk -jäsenyys kaupan päälle. Etu voimassa vain verkkokaupassa ajalla 7.–31.3.2019.

Kysymyksiä ja vastauksia

Tilauksen yhteydessä saa Playstation Plus 12 kk -jäsenyyden kaupan päälle. Milloin saan sen?

Tuote toimitetaan postilla 15.5.2019 mennessä edellyttäen, että liittymä on edelleen käytössä ja ensimmäinen lasku maksettu.

Säilyykö nykyinen numeroni, jos vaihdan Telialle?

Kyllä säilyy, mutta voit myös tilata täysin uuden numeron. Hoidamme tilauksen jälkeen kaiken valmiiksi puolestasi. Sinun täytyy vain asentaa kotiisi saapuva SIM-kortti laitteeseen.

Ilmoitamme tekstiviestillä, milloin liittymä aktivoituu. Halutessasi voit määrittää tilausvaiheessa tarkemman ajankohdan aktivoitumiselle.

Millainen kuuluvuus Telialla on?

Telialla on kattavin oma verkko Pohjolassa ja Baltiassa. Meillä on omat verkot Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Pelkästään Suomessa 4G-verkkomme kattaa 98,9 % suomalaisista. Lisäksi parannamme verkkoa jatkuvasti asiakkaiden tarpeen mukaan.