Vanhat luurit kiertoon

Kierrätyskonttimme kiersi syksyllä 2020 ympäri Suomea keräämässä kaapin kätköihin unohtuneita kännyköitä. Kannustamme kaikkia tuomaan vanhat laitteensa kiertoon myös Telia Kauppoihin.

Recycled-kierrätyskontti

Suomessa myydään joka vuosi yli kaksi miljoonaa kännykkää, joista vain joka viides päätyy kierrätykseen. Näin ei voi jatkua! Viime syksynä Suomea kiertänyt Recycled-kierrätyskonttimme oli jättimenestys ja keräsi valtavan määrän puhelimia uudelleenkierrätettäväksi.

Kannustamme kaikkia tuomaan vanhat laitteensa kiertoon Telia Kauppoihin. Annamme vanhasta puhelimesta, tabletista tai älykellosta myös reilun hyvityksen vaihtaessasi sen uuteen, lue lisää Vaihtodiilistä.

Noudatamme myyntipisteissämme THL:n suosituksia. Lisäksi myyntipisteet on käsitelty Nanoksin katalyysipinnoitteella, joka desinfioi pintoja jatkuvasti valon avulla ja suojaa viruksilta sekä mikrobeilta.

Katso, miten kontti päätyi Narinkkatorille

Etuja asiakkaillemme

C More -edut Telian liittymäasiakkaille

Liittymäasiakkaan mahtavat C More -edut

Kun sinulla on puhelin- tai laajakaistaliittymä meiltä, näet Liiga-pelit sekä muut C Moren urheilu- ja viihdesisällöt huippuedullisesti C More -suoratoistopalvelussa.

Tutustu etuihin

 

Vaihtodiilillä vaihdat edullisesti

Tuo vanhat puhelimesi, tablettisi ja älykellosi meille, kierrätämme ne puolestasi ja saat reilun hyvityksen vaihtaessasi uuteen.

Lue lisää

Takuu

Telian tarjoaman takuun kattavuus Recycled-puhelimille on kaksitoista kuukautta. Jos puhelin rikkoutuu, tulee se toimittaa huoltoon Telian kanavien kautta. Takuu kierrätyspuhelimille myönnetään ainoastaan kuluttaja-asiakkaille.

Puhelimen tulee olla takuunalaisessa kunnossa. Jos akun suorituskyky heikkenee merkittävästi ensimmäisen 12 kuukauden aikana ja se vaikuttaa laitteen käytettävyyteen, niin huollamme laitteesi takuuseen. Takuu ei kata mekaanisista vaurioista tai kosteudesta aiheutuneita vikoja. Takuu ei koske laitteen mukana toimitettuja lisätarvikkeita. Telian liittymäasiakkaille tarjottua 3 vuoden pidennettyä takuuta ei voida liittää Recycled-puhelimeen.

Kierrätyskontin aikataulu ja aukioloajat

Recycled -kierrätyskontti on avoinna pääsääntöisesti klo 12–20. Jokaisella paikkakunnalla viimeisenä aukiolopäivänä kontti on avoinna klo 12–18.

28.–30.9. Helsinki, Narinkkatori
1.–3.10. Raisio, Raision Mylly
4.–7.10. Pori, Porin kauppatori
8.–12.10. Rauma, K-Citymarket
13.–16.10. Tampere, Keskustori
17.–20.10. Seinäjoki, Ideapark
21.–24.10. Oulu, Oulun tori
25.–28.10. Kuopio, Kuopion tori
29.10.–1.11. Jyväskylä, keskusta – Kompassi
2.–5.11. Savonlinna, K-Citymarket
6.–9.11. Kotka, Jumalniemen kauppakeskus
10.–13.11. Helsinki, Tripla

Lahjakortilla voi maksaa laitteita ja lisätarvikkeita Telian verkkokaupassa tai myymälöissä. Lahjakortti on voimassa 12 kk ja sen voi käyttää useammassa osassa. Lahjakorttia ei voi hyödyntää Telia Rahoituksella tehtävien ostojen yhteydessä. Lahjakortteihin sovellettavat ehdot luettavissa osoitteessa www.telia.fi/lahjakorttiehdot.