Kontti täyteen

Recycled-konttimme kiertää syksyn ajan ympäri Suomea keräämässä käytettyjä kaappien kätköihin kertyneitä kännyköitä. Laitetaan kontti pullistelemaan.
#yhdessä #konttitäyteen

Recycled-kierrätyskontti

Suomessa myydään joka vuosi yli kaksi miljoonaa kännykkää, joista vain joka viides päätyy kierrätykseen. Näin ei voi jatkua! Kannustamme kaikkia tuomaan vanhat laitteensa kiertoon – voit tuoda puhelimia, älykelloja ja tabletteja Telia Recycled -kierrätyskonttiin, joka kiertää Suomea syksyn ajan. Kierrätyskonttiin tuodusta laitteesta saat 5 € lahjakortin Telia kauppaan, katso lisätiedot. Laitetaan yhdessä kontti pullistelemaan!

Noudatamme kontissa THL:n suosituksia. Myyntipisteemme on käsitelty Nanoksin katalyysipinnoitteella, joka desinfioi pintoja jatkuvasti valon avulla.

Katso kierrätyskontin aikataulu

Telia Recycled -konttikiertue

Katso, miten kontti päätyi Narinkkatorille

Kontissa myytäviä kierrätettyjä laitteita

Etuja asiakkaillemme

C More -edut liittymäasiakkaalle

Liittymäasiakkaan mahtavat C More -edut

Kun sinulla on puhelin- tai laajakaistaliittymä meiltä, näet Liiga-pelit sekä muut C Moren urheilu- ja viihdesisällöt huippuedullisesti C More -suoratoistopalvelussa.

Tutustu etuihin

 

Vanha puhelimesi on rahaa

Hyvitämme Recycled-konttiin kierrätykseen tuodusta matkapuhelimesta vähintään 5 € ilman uuden laitteen ostopakkoa. Hyvitys annetaan lahjakorttina Telialle tai hyvityksenä uuden laitteen hinnasta asioidessasi Recycled-kontissa. Vastaanotamme enintään 5 vanhaa puhelinta/asiakas. Vanhan laitteesi vaihtoarvon voit tarkistaa osoitteessa www.vaihtodiili.fi.

Takuu

Telian tarjoaman takuun kattavuus Recycled-puhelimille on kaksitoista kuukautta. Jos puhelin rikkoutuu, tulee se toimittaa huoltoon Telian kanavien kautta. Takuu kierrätyspuhelimille myönnetään ainoastaan kuluttaja-asiakkaille.

Puhelimen tulee olla takuunalaisessa kunnossa. Jos akun suorituskyky heikkenee merkittävästi ensimmäisen 12 kuukauden aikana ja se vaikuttaa laitteen käytettävyyteen, niin huollamme laitteesi takuuseen. Takuu ei kata mekaanisista vaurioista tai kosteudesta aiheutuneita vikoja. Takuu ei koske laitteen mukana toimitettuja lisätarvikkeita. Telian liittymäasiakkaille tarjottua 3 vuoden pidennettyä takuuta ei voida liittää Recycled-puhelimeen.

Kierrätyskontin aikataulu ja aukioloajat

Recycled -kierrätyskontti on avoinna pääsääntöisesti klo 12–20. Jokaisella paikkakunnalla viimeisenä aukiolopäivänä kontti on avoinna klo 12–18.

28.–30.9. Helsinki, Narinkkatori
1.–3.10. Raisio, Raision Mylly
4.–7.10. Pori, Porin kauppatori
8.–12.10. Rauma, K-Citymarket
13.–16.10. Tampere, Keskustori
17.–20.10. Seinäjoki, Ideapark
21.–24.10. Oulu, Oulun tori
25.–28.10. Kuopio, Kuopion tori
29.10.–1.11. Jyväskylä, keskusta – Kompassi
2.–5.11. Savonlinna, K-Citymarket
6.–9.11. Kotka, Jumalniemen kauppakeskus
10.–13.11. Helsinki, Tripla

Lahjakortilla voi maksaa laitteita ja lisätarvikkeita Telian verkkokaupassa tai myymälöissä. Lahjakortti on voimassa 12 kk ja sen voi käyttää useammassa osassa. Lahjakorttia ei voi hyödyntää Telia Rahoituksella tehtävien ostojen yhteydessä. Lahjakortteihin sovellettavat ehdot luettavissa osoitteessa www.telia.fi/lahjakorttiehdot.