Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Tue ENCE:n toimintaa ja tartu huipputarjoukseen

Hankkimalla liittymän etuhinnalla tuet ENCE:n toimintaa ja olet mukana viemässä suomalaista e-urheilua maailman huipulle. Etusi jopa 96 €!

Puhu ja surffaa huoletta

Rajaton 200 M -puhelinliittymällä viestittelet, puhut ja käytät nettiä vuoden ajan hintaan 23,90 €/kk, jonka jälkeen 32,90 €/kk.

Rajaton Puhe 100 M -puhelinliittymällä viestittelet, puhut ja käytät nettiä vuoden ajan hintaan 21,90 €/kk, jonka jälkeen 29,90 €/kk.

Tarjous on voimassa rajoitetun ajan ainoastaan Telian verkkokaupassa.

RAJATON PUHE 100 M

Huippunopeutta ja huolettomuutta kaikenlaiseen käyttöön
4G-verkon maksiminopeus 100 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa RAJATON
Puhelut ja viestit RAJATON
Netti EU/ETA-maissa 14 Gt /kk
Säästä 96 €! Tarjous koskee vain uusia numeroita ja numeronsiirtoja Telialle.

RAJATON 200 M

Supernopea ja huoleton valinta tehokäyttöön
4G-verkon nopeus 200 Mbit /s
Netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa RAJATON
Puhelut ja viestit RAJATON
Netti EU/ETA-maissa 15 Gt /kk
Säästä 72 €! Tarjous koskee vain uusia numeroita ja numeronsiirtoja Telialle.

Usein kysyttyä

Säilyykö nykyinen numeroni, jos vaihdan Telialle?

Kyllä säilyy, mutta voit myös tilata täysin uuden puhelinnumeron. Hoidamme puolestasi kaiken valmiiksi tilauksesi jälkeen. Sinun täytyy vain asentaa kotiisi saapuva SIM-kortti laitteeseen. Ilmoitamme tekstiviestillä, milloin liittymä aktivoituu. Voit myös halutessasi määrittää tilausvaiheessa aktivoinnin tarkemman ajankohdan.

Millainen kuuluvuus Telialla on?

Meillä on kattavin oma verkko Pohjolassa ja Baltiassa sekä omat verkot Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Pelkästään Suomessa 4G-verkkomme kattaa 99 prosenttia suomalaisista. Lisäksi parannamme verkkoa jatkuvasti asiakkaittemme tarpeiden mukaan.

Onko liittymä määräaikainen?

Liittymä ei ole määräaikainen. Saat 24 kuukautta kestävän hintaedun ilman määräaikaista sopimusta. Ilmoitamme aina erikseen, kun hintaetu on päättymässä.

Mitä etuja saan Telian asiakkaana?

Saat vain Telian asiakkaille tarkoitettuja tarjouksia puhelimista, peilivälineistä, tietokoneista ja televisioista. Halutessasi voit ostaa myös mobiililaajakaistan edulliseen keskittäjähintaan. Lisäksi liittymäasiakkaanamme saat 3 vuoden takuun ostamillesi matkapuhelimille sekä tableteille.