C More -suoratoistopalvelu etuhintaan

Liittymäasiakkaanamme saat katsella C Moren urheilu- ja viihdesisältöjä edullisemmin. Tutustu vaihtoehtoihin ja tilaa etukoodi, jolla voit lunastaa C Moren suoratoistopalvelun edullisemmin käyttöösi.

Etuhintaiset tuotteet Telian liittymäasiakkaille

Kun sinulla on meiltä liittymä, saat tilattua C Moren suoratoistopalvelusta tuotteita, joita et saa muualta ja voit hyödyntää huippuedulliset asiakkaidemme etuhinnat.

Tutustu vaihtoehtoihin alla ja tilaa haluamasi tuotteen lunastukseen oikeuttava etukoodi. Etukoodin voit käyttää osoitteessa www.cmore.fi/telia

Mukavia katseluhetkiä! 

Näin otat etukoodin käyttöösi

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tarkoittaa liittymäasiakas? Mistä tiedän olenko oikeutettu etuun?

Olet oikeutettu etuun, jos sinulla on tilattuna Yhteys puhelimeen-, Yhteys kotiin- tai Yhteys mukaan -liittymä.

Etu ei koske Prepaid-liittymiä, Telia DOT-liittymiä, yritysliittymiä tai Taloyhtiölaajakaistan perusnopeuksia.

Mitä jos minulla ei ole Telian liittymää?

Jos haluat saada mahtavan C More -edun käyttöösi, tilaa haluamasi puhelinliittymä, nettiliittymä tai mobiililaajakaistaliittymä verkkokaupastamme. Kun olet tehnyt liittymätilauksen, voit palata tänne sivulle tilaamaan haluamasi etukoodin. 

Huomioithan, etä etu ei koske Prepaid-liittymiä, Telia DOT-liittymiä, yritysliittymiä tai taloyhtiölaajakaistan perusnopeuksia.

Millä laitteella voin katsoa?

Voit katsoa C Moren suoratoistopalvelua puhelimella, tabletilla, tietokoneella ja useimmilla älytelevisioilla (Samsung Smart TV, LG:n Smart TV, Android TV:t) ja Apple TV:llä. Kuvan siirtäminen mobiililaitteesta isolle TV-ruudulle onnistuu mm. Chromecastilla tai AirPlaylla.

Mitä eroa on C Moren suoratoistopalvelulla ja Telia TV:llä?

C More -suoratoistopalvelu on C Moren tuottama palvelu, jossa voit katsoa C Moren tarjoamia urheilu- ja viihdesisältöjä. Monipuolista sarja-, elokuva- ja urheilutarjontaa voit katsella puhelimella, tabletilla, tietokoneella ja älytelevisioilla C More -sovelluksella tai selaimen kautta. Tutustu tarkemmin C More -suoratoistopalveluun 

Telia TV on Telian tarjoama palvelu, johon voi tilata C Moren kanavapakettien lisäksi myös muiden kanavayhtiöiden tarjoamia kanavapaketteja. Telia TV:n sisältöjä voi katsella puhelimella, tabletilla ja tietokoneella sekä lisämaksullisten laitteiden avulla myös digiboksilla tai kaapelikortilla. Tutustu tarkemmin Telia TV:seen

Mitä jos minulla on jo C Moren suoratoistopalvelu käytössä?

Ei hätää – Telian liittymäasiakkaana voit tilata etuhintaisen C More Hockey sekä C More Total+ tuotteen myös nykyiselle tilillesi. C Moren 2kk etujaksoon oikeuttava etukoodi on käytettävissä vain uusille C Moren tilaajille.

Tilasin etukoodin, miten saan sen käyttööni?

Kun olet tilannut etukoodin, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka sisältää koodin, jolla edun voi lunastaa. Etu lunastetaan osoitteessa www.cmore.fi/telia.

Minulla on jo C More -kanavapaketti tilattuna Telia TV:ssä, miten saan edun käyttööni?

Jos olet liittymäasiakkaamme, voit halutessasi vaihtaa nykyisen Telia TV kanavapakettitilauksesi C Moren suoratoistopalveluun ja hyödyntää edun. Mikäli tilaat etukoodilla C Moren suoratoistopalvelun, muistathan irtisanoa Telia TV:n kanavapaketin, jotta vältyt ylimääräisiltä laskuilta. 

C More Hockey

Telia Yhteys, Telia Yhteys mukaan, tai Yhteys kotiin -asiakkaalle C More suoratoistopalvelussa Hockey-tuote hintaan 24,95€/kk ja jääkiekkokauden ulkopuolella 9,95€/kk. Hinta veloitetaan 30pv tilausjaksoissa etukäteen. Tilaus on toistaiseksi voimassaoleva. Jääkiekkokausi alkaa ensimmäisen pakettiin kuuluvaan runkosarjan aloituksesta ja päättyy jääkiekon MM-kisojen finaaliin. Syksyllä 2020 jääkiekkokausi alkaa SHL:n runkosarjalla 19.9.2020. Jos hintaan oikeuttava liittymä irtisanotaan, hinta nousee seuraavasta tilausjaksosta alkaen jääkiekkokauden aikana hintaan 39,95€/kk tai voimassa olevan hinnaston mukaiseen hintaan. Tilausohjeet toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin. C More Hockey -tuote saatavilla Telian liittymäasiakkaille.

C More

Tarjous voimassa 9.10.2020 asti. Telia Yhteys, Telia Yhteys mukaan, tai Yhteys kotiin -asiakkaalle C More-tuote suoratoistopalvelussa 2 kk ajan veloituksetta (edun arvo 19,90 €). Etu koskee vain uusia C More -tilaajia. C More -tilaus jatkuu veloituksettoman tilausjakson jälkeen toistaiseksi voimassa olevana tilauksena hintaan 9,95 €/kk (norm. 12,95€/kk, edun arvo on 3 €/kk). Hinta veloitetaan 30pv tilausjaksoissa etukäteen. Tilaus on toistaiseksi voimassaoleva. Jos hintaan oikeuttava liittymä irtisanotaan, hinta nousee seuraavasta tilausjaksosta alkaen hintaan 12,95€/kk tai voimassa olevan hinnaston mukaiseen hintaan. Tilausohjeet toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin. Hinta on saatavilla vain Telian liittymäasiakkaille.

C More Total+

Telia Yhteys, Telia Yhteys mukaan, tai Yhteys kotiin -asiakkaalle C More suoratoistopalvelussa Total+  hintaan 29,95€/kk. Hinta veloitetaan 30pv tilausjaksoissa etukäteen. Tilaus on toistaiseksi voimassaoleva. Jos hintaan oikeuttava liittymä irtisanotaan, hinta nousee seuraavasta tilausjaksosta alkaen 44,95€/kk tai voimassa olevan hinnaston mukaiseen hintaan. Tilausohjeet toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin. Hinta on saatavilla vain Telian liittymäasiakkaille.

Koodin löydät sähköpostiisi tulleesta ilausvahvistuksesta "Tilauksen yhteenveto" -kohdasta.

C More suoratoistopalvelu

C More on kotimainen suoratoistopalvelu, jonka monipuolista sarja-, elokuva- ja urheilutarjontaa voit katsella puhelimella, tabletilla, tietokoneella ja useimmilla älytelevisioilla. Kuvan siirtäminen isolle TV-ruudulle onnistuu mm. Chromecastilla tai AirPlaylla. Tilaus C Moreen on kestotilaus ilman sitovuutta: tilauksesi veloitetaan valitsemaltasi maksukortilta 30 päivän välein, mutta voit milloin tahansa päättää tilauksesi.

Oletko jo liittymäasiakkaamme?

Olet oikeutettu etuun, jos sinulla on tilattuna Yhteys puhelimeen-, Yhteys kotiin- tai Yhteys mukaan -liittymä. Etu ei koske Prepaid-liittymiä, Telia DOT-liittymiä, yritysliittymiä tai Taloyhtiölaajakaistan perusnopeuksia.

Jos sinulla ei vielä ole liittymää, voit valita alla olevista vaihtoehdoista:

C More TV 

5G-liittymäasiakkaana saat C More TV:n 12 kk maksutta. Muille liittymäasiakkaille maksuttoman jakson pituus on 3 kk.

C More TV 3 kk 0 €
KIRJAUDU JA TILAA
C More TV 3 kk 0 €
KIRJAUDU JA TILAA
Vaatii 5G-liittymän
C More TV 12 kk 0 €
KIRJAUDU JA TILAA
C More TV 12 kk 0 €
Vaatii 5G-liittymän
KIRJAUDU JA TILAA
Maksuttoman kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana 4,95 €/kk. Liittymäasiakkuuden päättyessä 9,95 €/kk. 

C More TV

Asiakasetu Telian liittymäasiakkaille: C More TV ensimmäiset 3kk 0€, jonka jälkeen 4,95€/kk

Telia Yhteys, Telia Yhteys mukaan tai Telia Yhteys kotiin -asiakkaalle C More TV -tuote suoratoistopalvelussa asiakasetuna ensimmäiset 3kk veloituksetta (edun arvo 14,85€), jonka jälkeen hintaan 4,95€/kk. Veloitukseton jakso käytettävissä vain kerran. Hinta veloitetaan 30pv tilausjaksoissa etukäteen. Tilaus on toistaiseksi voimassaoleva. Jos hintaan oikeuttava liittymä irtisanotaan tai edun edellytykset eivät muutoin täyty, hinta on 9,95€/kk tai voimassa olevan hinnaston mukainen hinta. Tilausohjeet toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin. C More TV -tuote saatavilla Telian liittymäasiakkaille.

Asiakasetu Telian 5G-liittymäasiakkaille: C More TV ensimmäiset 12kk 0€, jonka jälkeen 4,95€/kk

Telia Rajaton 5G, Telia Yhteys mukaan 5G, Telia Yhteys kotiin 5G tai Telia Yhteys kotiin kiinteä 5G -liittymäasiakkaalle C More TV -tuote suoratoistopalvelussa asiakasetuna ensimmäiset 12kk veloituksetta (edun arvo 59,40€), jonka jälkeen hintaan 4,95€/kk. Veloitukseton jakso käytettävissä vain kerran. Hinta veloitetaan 30pv tilausjaksoissa etukäteen. Tilaus on toistaiseksi voimassaoleva. Jos hintaan oikeuttava liittymä irtisanotaan tai edun edellytykset eivät muutoin täyty, hinta on 9,95€/kk tai voimassa olevan hinnaston mukainen hinta. Tilausohjeet toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin. C More TV -tuote saatavilla Telian liittymäasiakkaille.