Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Avaa etujen maailma

Asiakkaanamme saat aina mahtavia etuja liittymistä, laitteista ja nähtävistä. Kun sinulla on liittymä meiltä, katsot Liigaa ja muita C Moren sisältöjä huippuedullisesti – hyödynnä uudet etusi nyt!

C More -edut liittymäasiakkaillemme

   
Saat edut käyttöösi, kun sinulla on Telian puhelin- tai laajakaistaliittymä. C More -tuotteet ovat katsottavissa C More -suoratoistopalvelussa.
UUTUUS: C More Hockey
Liiga-kauden alun kunniaksi kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muut jääkiekko-ottelut sekä leffat ja sarjat nyt liittymäasiakkaan etuna huippuedullisesti yhdessä.
Liittymäasiakkaan etu
UUTUUS: C More Total+
Kaikki Liiga-pelit (Telia Liigapassi) ja C Moren muut urheilusisällöt, kuten Formula 1 ja Mestarien liiga, sekä leffat ja sarjat liittymäasiakkaan etuhintaan.
Liittymäasiakkaan etuhinta
C More 2 kk 0 €
C Moren leffat ja sarjat kahdeksi kuukaudeksi maksutta, jonka jälkeen liittymäasiakkaan etuhintaan 9,95 €/kk.
Liittymäasiakkaan etuhinta

Muita etuja asiakkaillemme

Laitteet, liittymät ja nähtävät yhdestä kaupasta

Avaa C Moren maailma

Tuetut laitteet

Smart TV
Smart TV
Tietokone, älypuhelin, tabletti
Tietokone, älypuhelin, tabletti
Chromecast
Chromecast
AirPlay
AirPlay
Apple TV
Apple TV

Koe hetkessä enemmän

Jotkut sanovat, että nykyteknologia turruttaa mielikuvituksemme. Me sanomme, että pötyä. Elokuvien katsominen saa automatkan tuntumaan seikkailulta ja pihapelin muistuttamaan juuri nähtyä jääkiekkofinaalia. Ja tämä vaikutus jatkuu senkin jälkeen, kun näyttö on sammunut.

Avaa maailmasi.

Avaa maailmasi

C More

Telian puhelinliittymäasiakkaalle C More -suoratoistopalvelu 2 kk ajan veloituksetta (edun arvo 25,90 €). Etu koskee uusia liittymänumeroita ja numeronsiirtoa Telialle sekä liittymäasiakkaita, jotka päivittävät nykyisen puhelinliittymänsä Rajaton 5G 300 M-, Rajaton 5G 450 M- tai Rajaton 5G 1000 M -liittymätyyppiin. Etu on voimassa 20.9.2020 asti.

C More -tilaus jatkuu veloituksettoman tilausjakson jälkeen toistaiseksi voimassa olevana tilauksena hintaan 9,95 €/kk (norm. 12,95 €/kk, edun arvo on 3 €/kk). Max. yksi lunastettava C More -etu per etuun oikeuttava puhelinliittymäsopimus. Etukoodi toimitetaan liittymän tilausvahvistuksessa asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin. Tilaus on tehtävä 14 vrk sisällä koodin saapumisesta. Etu on henkilökohtainen ja koskee vain uusia C More -tilauksia.

C More

C More Hockey

Telia Yhteys-, Telia Yhteys mukaan- tai Yhteys kotiin -asiakkaalle C More -suoratoistopalvelussa Hockey-tuote hintaan 24,95 €/kk ja jääkiekkokauden ulkopuolella 9,95 €/kk. Hinta veloitetaan 30 pv tilausjaksoissa etukäteen. Tilaus on toistaiseksi voimassaoleva. Jääkiekkokausi alkaa Liigan ensimmäisestä runkosarjan ottelusta ja päättyy jääkiekon MM-kisojen finaaliin. Jos hintaan oikeuttava liittymä irtisanotaan, hinta nousee seuraavasta tilausjaksosta alkaen jääkiekkokauden aikana hintaan 39,95 €/kk tai voimassa olevan hinnaston mukaiseen hintaan. Tilausohjeet toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin. C More Hockey -tuote saatavilla Telian liittymäasiakkaille.

C More Total+

Telia Yhteys-, Telia Yhteys mukaan- tai Yhteys kotiin -asiakkaalle C More -suoratoistopalvelussa Total+ hintaan 29,95 €/kk. Hinta veloitetaan 30 pv tilausjaksoissa etukäteen. Tilaus on toistaiseksi voimassaoleva. Jos hintaan oikeuttava liittymä irtisanotaan, hinta nousee seuraavasta tilausjaksosta alkaen 44,95 €/kk tai voimassa olevan hinnaston mukaiseen hintaan. Tilausohjeet toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin. Hinta on saatavilla vain Telian liittymäasiakkaille.