0600 10 100 0600 10 100 ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 2,25 €/min + pvm/mpm
Yrityksille

Yrityksille

Helppi tarjoaa huolettomuutta yrityksille

Helpin palvelut ovat myös yritysten käytettävissä. Helppi on valtakunnallinen tietotekniikan ja viihde-elektroniikan asiantuntija, joka auttaa mm. tietokoneisiin, älypuhelimiin ja ohjelmistoihin liittyvissä asennus-, käyttö- ja ongelmatilanteissa. Autamme sekä puhelimitse että paikan päällä. Usein asia ratkeaa nopeasti ja vaivattomasti puhelun aikana otettavan etäyhteyden avulla. Etäyhteyden avulla asiantuntijamme pääsee tarvittaessa tietokoneellesi tekemään tarvittavat toimenpiteet tai opastamaan kätevästi esimerkiksi ohjelman käytössä.

Yritysasiakkaita autamme useimmin mm. seuraavissa asioissa:

  • Office 365 -asennukset ja pulmatilanteet
  • Älypuhelinten käyttöönoton opastus
  • Älypuhelinten sovellukset
  • Tietoturva
  • Sähköposti
  • Verkko- /langattomat tulostimet
  • Tiedostojen jakaminen

Kun haluat keskittyä oman työn tekoon ja jättää tietotekniikan murheet ammattilaisen hoidettavaksi, on Helppi oikea kumppani. Valtakunnallinen toimintaverkostomme mahdollistaa toimimisen luotettavana kumppanina, oli toimipisteitä sitten yksi tai monta. Osaava puhelintukemme palvelee kattavasti arkisin 8-20 ja lauantaisin 9-16.30. Meiltä saat avun edulliseen minuuttihintaan, ilman kalliita kuukausimaksuja. Ammattitaitoinen henkilökuntamme osaa jo puhelimessa arvioida kuhunkin tilanteeseen parhaiten sopivan avun ja suurin osa ongelmista ratkeaa jo ensimmäisen kontaktin aikana. Ota siis heti yhteyttä!


Helppi Puhelintuki palvelee numerossa:

0600 10 100 (2,25€/min + pvm/mpm sis.alv 24%)

Helppi Lähituen voit tilata paikalle samasta numerosta tai varaa lähituki painikkeesta.

Office 365 Avaimet käteen -käyttöönottopalvelu

Avaimet käteen -käyttöönottopalvelu kestää n. 30 min/käyttäjä. Sen aikana avustamme yrityksesi sähköpostitilin käyttöönotossa. Määritämme Microsoft Office 365 -tilin käyttämääsi sähköpostiohjelmaan ja testaamme tilin toiminnan. Siirrämme myös aikaisemmat sähköpostisi uuteen Microsoft Office 365 -ympäristöön ja opastamme palvelun käyttöönoton yhdelle mobiililaitteelle.

Avaimet käteen -käyttöönottopalvelun hinta on 75 €/käyttäjätili (alv. 0%). Tarvittaessa voit myös pyytää muuta tukea Office365-palveluun liittyen, autamme mielellämme. Lue lisää ja tee tilaus

Telia Facebookissa
Siirry ylös

Copyright © Telia Finland Oyj 2017 Tietosuoja ja -turva  Telia Helppi palveluiden yleiset ehdot yritysasiakkaille ja ehdot kuluttaja-asiakkaille.