0600 10 100

ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 — 2,50 € / puhelu + 2,50 € / alk. min + mpm/pvm
Palvelut Telia TV:n ja yhteyden asennus ja opastus
Sis. palvelukäyntimaksun kaikkialle Suomeen!

Telia TV:n ja yhteyden asennus ja opastus

Telia TV:n ja yhteyden asennus ja opastus

Telia TV avaa mahdollisuuden elämysten maailmaan huikealla kuvanlaadulla, jopa UHD-laatuisena. Et tarvitse antennikaapelia lainkaan, sillä Telia TV:n kuva tulee täysin netin kautta. Erilaisia katselu- ja muitakin sovelluksia uuteen Telia TV -digiboksiin löytyy erittäin runsaasti. Anna Helpin asiantuntijan tehdä tämän uuden digiboksin käyttöönotto puolestasi ja opastaa sen käytössä luonasi paikanpäällä. Huolehdimme halutessasi kuntoon myös muut laitteesi samalla käynnillä, erillisen hinnaston mukaan. Saat käyttöösi myös maksuttoman Telia TV -sovelluksen, jolla tilaamiesi sisältöjen katselu onnistuu älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Tämä asennuspalvelumme sisältää:

  • Nettiyhteyden asennuksen tarvittaessa
  • Telia TV -palvelun käyttöönoton (Telia TV -digiboksin käyttöönotto ja yhdistäminen nettiin)
  • Palvelun käytön opastuksen, jossa käydään läpi mm. videovuokraamo, ohjelmakirjastot, tallentaminen, lisäsovellukset ja niiden lataaminen digiboksiin sekä kanavapaketit (opastus on kestoltaan noin 15 min)
  • Halutessasi lisäämme Telia TV -digiboksillesi olemassa olevan Google-tunnuksesi, jolloin pääset lataamaan lisää myös muita mieleisiäsi lisäsisältöjä ja sovelluksia Google Play Kaupasta.

Teemme halutessasi samalla käynnillä myös muut asennukset tai ongelmanratkaisut, erillisen palveluhinnaston mukaan. Kerrothan muut asennustarpeesi tilauksen lisätietokenttään (esim. uuden Google-tilin luonti käynnillä). 

99,00
ALV 24 % | 0 %

Palvelu on tarjolla

Varaa puhelintuki Varaa lähituki

Muut käyttäjät katsoivat myös