0600 10 100

ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 2,25€ / min + pvm/mpm
Palvelut Telia TV asennus ja käyttöönotto
Avaimet käteen-asennus

Telia TV asennus ja käyttöönotto

Telia TV asennus ja käyttöönotto

Istahda sohvalle ja nauti! Helppi asiantuntijalta saat Telia TV-palvelun asennuksen ja käyttöönoton opastuksen kotonasi. Huolehdimme halutessasi kuntoon myös muut laitteesi samalla käynnillä.

Jos tarvitset nopeaa tukea, soita heti 0600 10 100 (2,25€ / min + pvm/mpm), palvelemme sinua maanantaista perjantaihin klo 8 - 20 ja myös lauantaina 9 - 16.30.

Palvelu sisältää

  • Mahdollisesti tarvittavan päätelaitteen (ADSL- /VDSL- /Kaapeli – modeemi, langaton laajakaista tms.) pakkauksesta purun, kytkennän ja toiminnan testaus
  • Verkkoyhteyksien määrittelyn / Wlan määrittelyn
  • Langattoman verkon salasana laitteelle ja vahvan salasanan opastus
  • Yhden Telia TV-katseluun tarkoitetun laitteen asennus ja yhdistäminen verkkoon ( Digiboksi, Tabletti/puhelin, Chromecast, AppleTV, Tietokone)
  • Tunnusten syöttäminen ja palvelun käytön opastus (n. 15min jossa käydään läpi yleiset toiminnot, tallentaminen, videovuokraamo ja kirjasto)
     

Suoritamme lisämaksusta halutessasi samalla käynnillä myös muut asennukset, esim. Chromecast-laitteet, tietokoneen vuosihuollot tai vianmääritykset yms. Säästä palvelukäyntimaksussa ja kerro tarpeesi tilauksen lisätietokenttään.

Muut käyttäjät katsoivat myös