0600 10 100

ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 — 2,50 € / puhelu + 2,50 € / alk. min + mpm/pvm

TV:n ääniongelmat

Digi-TV-aikana televisiossa saattaa pätkiä äänen lisäksi myös kuva, jos lähetyksen signaali on liian heikko. Kuvan ja äänen pätkiminen voi korjaantua signaalivahvistimen hankinnalla, mutta pelkän äänen kenkkuiluun voidaan lähteä hakemaan helpotusta seuraavin keinoin.
 

Näin korjaat TV:n ääniongelmat:

  • Voit kokeilla virittää kanavat uudestaan automaattisella kanavahaulla.
  • Jos taloudessa on muita televisioita, tarkasta toimivatko ne kuten pitäisi vai onko myös niiden kanssa vastaavia ongelmia.
  • Kuvan tai äänen pätkiminen saattaa johtua liian pitkästä kaapelista tai liian usealle laitteelle jaetusta signaalista. Kokeile yhdistää ainoastaan yksi vastaanotin seinän pistokkeeseen mahdollisimman lyhyellä kaapelilla. Mikäli ongelmat näyttävät johtuvan liiallisesta kaapelin pituudesta, voi ratkaisuksi kokeilla esimerkiksi ferriitillä suojattua kaapelia.

Saisiko olla asennuspalvelua?

Telia Helppi on helpoin vaihtoehto esim. uusien älypuhelinten, tablettien, älytelevisioiden tai tietokoneiden ja lisälaitteiden käyttöönottamiseksi tai teknisten pulmien ratkasijaksi. Asennamme ja ratkomme puolestasi puhelimitse tai luonasi paikanpäällä sekä nyt myös kahdessa Telia Kaupassa.

0600 10 100

ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 — 2,50 € / puhelu + 2,50 € / alkava min + mpm/pvm

Lue lisää