0600 10 100

ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 — 2,50 € / puhelu + 2,50 € / alk. min + mpm/pvm
Neuvot ja niksit Tietokoneet ja internet Uuden ohjelmiston asennus

Uuden ohjelmiston asennus

Uusia ohjelmia hankittaessa kannattaa aivan ensimmäisenä varmistaa, että ohjelmisto toimii omassa tietokoneessasi. Tarkista siis, että koneesi täyttää ohjelmiston järjestelmävaatimukset (käyttöjärjestelmä, muistin määrä, prosessoriteho, vapaan kovalevyn tarve, mahdolliset lisälaitteet jne). Jos olet ostanut jo koneellasi olevasta tietokoneohjelmasta uuden version, on sinun ehkä poistettava tietokoneeltasi vanha ohjelmaversio ennen uuden asentamista.
 

Näin asennat uuden ohjelmiston:

  • Ennen asennusten aloittamista sulje kaikki muut ohjelmat. Ne saattavat haitata asennusta tai estää sen toiminnan.
  • Aseta ohjelman asennuslevyke tietokoneen CD/DVD-asemaan. Tietokone tunnistaa asennuslevykkeen ja koneen ruudulle avautuu asennusikkuna.
  • Jos haluat asentaa netistä lataamasi ohjelmiston tuplaklikkaa asennuksen käynnistävää tiedostoa (usein setup.exe-niminen tiedosto).
  • Ole kuitenkin varovainen netistä lataamiesi tiedostojen kanssa, sillä ne saattava sisältää muutakin kuin alkuperäisen ohjelmiston, mm. haittaohjelmia.
  • Käytä ajantasaista virustorjuntaohjelmistoa tarkistaaksesi tiedostot ennen asennuksen käynnistämistä.
  • Seuraa asennusohjelman ohjeita. 

AVUN TARPEESSA?

Telia Helppi on helpoin vaihtoehto esim. uusien älypuhelinten, tablettien, älytelevisioiden tai tietokoneiden ja lisälaitteiden käyttöönottamiseksi tai teknisten pulmien ratkasijaksi. Asennamme ja ratkomme puolestasi puhelimitse tai luonasi paikanpäällä, kaikkialla Suomessa.

0600 10 100

ma-pe 8 - 20, la 9 - 16.30 — 2,50 € / puhelu + 2,50 € / alkava min + mpm/pvm

Lue lisää